14:17 uur 09-09-2019

L&T Technology Services wint nieuw elektrificatieproject van de Europese OEM voor auto’s

BENGALURU, India-(BUSINESS WIRE)-L&T Technology Services Limited (NSE: LTTS), een toonaangevend wereldwijd opererend bedrijf in pure-play engineering services, is door een Europese autofabrikant geselecteerd als strategische partner voor zijn elektrische aandrijflijn (e-Powertrain) praktijk. LTTS zal verantwoordelijk zijn voor de functionele kwalificatie van de e-Powertrain ECU’s (Electronics Control Unit).

In het kader van de meerjarige verbintenis zal LTTS een real-time technologisch kader bieden om het controllerontwerp van de e-Powertrain te evalueren en zal het zich uitstrekken van de conceptfase tot de productontwikkeling en het testen van voertuigen op de weg.

De simulatie van LTTS zal analyseren hoe de controllers in real time reageren op virtuele simulatie met behulp van Hardware-in-Loop (HIL), Software-in-Loop (SIL) en Processor-in-Loop (PIL). LTTS zal ook interne oplossingversnellers inzetten om de kwaliteit te verbeteren en aanzienlijke kosten te besparen gedurende de hele levenscyclus van het project.

L&T Technology Services Wins New Electrification Project from European Automobile OEM

BENGALURU, India–(BUSINESS WIRE)– L&T Technology Services Limited (NSE: LTTS), a leading global pure-play engineering services company, has been selected as a strategic partner by a European automotive manufacturer for its electric Powertrain (e-Powertrain) practice. LTTS will be responsible for the functional qualification of the e-Powertrain ECUs (Electronics Control Unit).

Under the multi-year engagement, LTTS will provide a real-time technology framework to evaluate the controller design of the e-Powertrain and will span from concept phase to product development till on-road testing of vehicle.

LTTS’ simulation will analyse how the controllers respond in real time to virtual simulation using Hardware-in-Loop (HIL), Software-in-Loop (SIL) and Processor-in-Loop (PIL). LTTS will also deploy in-house solution accelerators to improve quality and save significant costs throughout the project development life cycle.

“LTTS assists global automotive companies in their transition towards electric cars and sustainable mobility. Our team has developed cutting edge electric and hybrid solutions that can help the world’s leading OEMs and Tier 1 manufacturers drive mobility into the future. LTTS’ HIL capabilities add advanced functionality to shorten the overall development cycle while increasing the stability and reliability of the plant,” said Gaurav Gupta, Chief Business Officer of Europe at L&T Technology Services.

About L&T Technology Services Ltd

L&T Technology Services Limited (LTTS) is a listed subsidiary of Larsen & Toubro Limited focused on Engineering and R&D (ER&D) services. We offer consultancy, design, development and testing services across the product and process development life cycle. Our customer base includes 69 Fortune 500 companies and 51 of the world’s top ER&D companies, across industrial products, medical devices, transportation, telecom & hi-tech, and the process industries. Headquartered in India, we have over 15,900 employees spread across 17 global design centers, 28 global sales offices and 49 innovation labs as of June 30, 2019.

Contacts

Aniruddha Basu

L&T Technology Services Limited

E: Aniruddha.Basu@LTTS.com
T: +91-80-67675173

Check out our twitter: @NewsNovumpr