14:59 uur 14-08-2019

Marktleider in de telecomsector Aniruddho Basu leidt lancering van de opkomende activiteiten van Mavenir

De volgende generatie innovatie- en virtualisatietechnologie voor 5G

STOCKHOLM & RICHARDSON, Texas–(BUSINESS WIRE)–Mavenir, een leider in het versnellen van de transformatie van softwarenetwerken en het transformeren van de mobiele netwerkeconomie voor communicatiedienstverleners (CSP’s), heeft Aniruddho (Ani) Basu benoemd tot Senior Vice President en General Manager van Emerging Business. Hij zal werken vanuit het kantoor in Stockholm.

Ani zal de bestaande en nieuw gecreëerde oplossingen van Mavenir voor 5G, IoT en digitale transformatie benutten om nieuwe zakelijke kansen voor Mavenir in ondernemingen en industrieën te genereren. Het aanbod omvat verrijkte communicatie, IoT en particuliere netwerken, geleverd met nieuwe bedrijfsmodellen, via een digitaal systeem van partners en kanalen.

Telecom Industry Leader Aniruddho Basu Leads Launch of Mavenir’s Emerging Business

Bringing next generation innovation and virtualization technology for 5G

STOCKHOLM & RICHARDSON, Texas–(BUSINESS WIRE)– Mavenir, a leader in accelerating software network transformation and transforming mobile network economics for communications service providers (CSPs), has appointed Aniruddho (Ani) Basu as Senior Vice President and General Manager of Emerging Business, based out of the Stockholm office.

Ani will leverage Mavenir’s existing and newly created solutions for 5G, IoT and digital transformation to generate new business opportunities for Mavenir in Enterprises and Industries. Offerings will include Enriched Communication, IoT and Private Networks, delivered with new business models, via a digital ecosystem of partners and channels.

“This new business focus will enable Mavenir and our channel partners to expand their addressable market, generate new revenues, and create a thriving digital marketplace and ecosystem,” said Pardeep Kohli, President and CEO of Mavenir.

“This is an exciting time as we will power Digital Transformation in Enterprises and Industry Verticals with Advanced Services on our cloud-native, 5G ready platform,” said Basu. “These advanced services will be built and deployed as microservices on elastic infrastructure, through agile DevOps processes, and delivered through Value Added Resellers, System Integrators, Mobile Operators and other Technology Partners.”

Mavenir will offer these propositions via SaaS, PaaS, Neutral Host as well as Asset Ownership business models, and will include applications for Enriched Communication, IoT and Private Networks.

About Mavenir:

Mavenir is the industry’s only end-to-end, cloud-native network software provider. Focused on accelerating software network transformation and redefining network economics for Communications Service Providers (CSPs) by offering a comprehensive end-to-end product portfolio across every layer of the network infrastructure stack. From 5G application/service layers to award-winning packet core and RAN – Mavenir leads the way in evolved, cloud-native networking solutions enabling innovative and secure experiences for end users. Leveraging industry-leading firsts in VoLTE, VoWiFi, Advanced Messaging (RCS), Multi-ID, vEPC, and Virtualized RAN, Mavenir accelerates network transformation for more than 250+ CSP customers in over 130 countries, serving over 50% of the world’s subscribers.

We embrace disruptive, innovative technology architectures and business models that drive service agility, flexibility, and velocity. With solutions that propel NFV evolution to achieve web-scale economics, Mavenir offers solutions to help CSPs with cost reduction, revenue generation, and revenue protection. Learn more at mavenir.com.

Mavenir, the M logo, and CloudRange are trademarks owned by Mavenir Systems, Inc.

Copyright © 2019 Mavenir Systems, Inc. All Rights Reserved.

Contacts

Maryvonne Tubb

Mavenir

PR@mavenir.com

Mallory Kano

MatterNow

mavenir@matternow.com

Kevin Taylor

GlobalResultsPR

mavenir@globalresultspr.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr