22:51 uur 26-04-2019

Villa gebouwd als een ‘privé-museum’ in Lucca, Toscane wordt zonder voorbehoud verkocht op veiling via Concierge Auctions

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Toonaangevende wereldwijde marktplaats Concierge Auctions gaat Villa Angelina verkopen, een uitgestrekte villa en landgoed met uitzicht op de pittoreske ommuurde stad Lucca, Italië. Het vastgoed is zorgvuldig gebouwd met veel moeite, zorg en aandacht voor detail bij het creëren van een woonhuis dat geschikt is om de collectie meesterwerken van de eigenaar te tonen. Hierdoor voorziet het in het hoogste niveau van hedendaags design. Met een startprijs van € 28 miljoen zal Villa Angelina op 30 mei zonder voorbehoud worden verkocht aan de hoogste bieder. Het bieden begint op 28 mei.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20190426005596/nl/

(Photo: Business Wire)

(Photo: Business Wire)

Villa Angelina beschikt over 2.750 vierkante meter aan accommodatie in het hoofdgebouw, naast nog eens 1.180 vierkante meter aan terrassen. Het met licht gevulde interieur bestaat uit drie grote ontvangstruimten, drie ruime slaapkamers met badkamer, een horecakeuken, kantoor, bioscoop, binnenzwembad, fitnessruimte, sauna en hamam, wijnkelder en twee interne liften. De ondergrondse garages bestrijken 330 vierkante meter en bieden plaats aan acht auto’s. Er zijn nog twee gasthuizen op het terrein, ook ingericht in een eigentijdse stijl, wat een totaal aan acht tweepersoonskamers geeft voor de drie gebouwen samen.

De woningen liggen op een terrein van 13 hectare, inclusief een olijfgaard, een operationele moestuin, boomgaarden en wijngaarden. Er is een buitenzwembad, barbecueruimte en helikopterplatform. Het landgoed profiteert van de nieuwste home-technologie, inclusief AMX totale omgevingscontrole en professioneel camerabewakings- en alarmsysteem.

Lucca is een middeleeuwse ommuurde stad die populair is bij bezoekers dankzij de historische architectuur en uitstekende eetgelegenheden. Er zijn negen restaurants in de stad met een Michelinster.

Charlie Smith, Europees adviseur voor Concierge Auctions, merkt op: “Villa Angelina is volledig uniek. Het biedt de idyllische uitzichten en het plaatselijke dialect die populair zijn bij diegenen die de Toscaanse droom nastreven, met interieurs en veiligheidsinfrastructuur die passen bij de hoogste standaard van een eigentijds huis in de stad. Sinds de invoering van een aantrekkelijk nieuw belastingstelsel is Italië een steeds populairdere optie voor kopers van onroerend goed uit Europa en het Midden- en Verre Oosten.”

Bezoek het vastgoed hier. Het is dagelijks geopend van 14.00 tot 17.00 uur en op afspraak.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Alice Lacey
alice@relevanceinternational.com
+442038688700

Check out our twitter: @NewsNovumpr