03:07 uur 18-04-2019

Groot landgoed van 111 hectare in het hart van het toeristische gebied Normandië, Frankrijk, wordt zonder voorbehoud verkocht op veiling via Concierge Auctions

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Toonaangevende wereldwijde marktplaats Concierge Auctions gaat Haras de L’Ermitage verkopen, een van de meest prestigieuze landgoederen in de regio van Normandië, bekend als de ‘Gouden Driehoek,’ een gebied dat bekend staat om zijn renpaardenfokkerijen en groeiende toeristenindustrie. Met 111 hectare land, 46 losse boxen, stallen, overdekte arena’s en extra landbouwgebouwen, is het landgoed ideaal voor paardensportgebruik of voor de bouw van een landhotel of resort. De initiële prijs van het landgoed is € 15 miljoen en op 10 mei zal het zonder voorbehoud worden verkocht aan de hoogste bieder. Het bieden start op 7 mei.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20190417006037/nl/

Haras De L'Ermitage - Normandy, France (Photo: Concierge Auctions)

Haras De L’Ermitage – Normandy, France (Photo: Concierge Auctions)

Het landgoed omvat in totaal 3.535 vierkante meter aan bestaande gebouwen, waaronder een hoofdgebouw, gebouwd in de jaren 80 volgens de traditionele Franse herenhuisstijl, met 11 slaapkamers en talrijke ontvangstruimten, waarvan er één een indrukwekkende geometrische eetkamer met houten lambrisering is. Naast de paardensportfaciliteiten is er een boerderijhuis, helihaven, evenementenhal, gymzaal en sauna, zwembad met poolhouse, twee tennisbanen, formele tuinen, sculpturen en vier kunstmatige meren. Het terrein is eerder gebruikt als een golfterrein met negen holes en de landschapsarchitectuur is nog steeds aanwezig, waardoor dit gebruik gemakkelijk kan worden hersteld.

Haras de L’Ermitage ligt net buiten het dorp Aunou-le-Faucon, op 15 minuten rijden van het idyllische stadje Argentan dat een aantal restaurants en winkels biedt. Het landgoed grenst aan het Nationale Bos, het Forêt de Petite Gouffern, dat mogelijkheden biedt voor wandelen, kamperen, jagen, fietsen en kappen. Parijs ligt op drie uur rijden en de luchthaven Caen Carpiquet, met aansluitende vluchten binnen heel Frankrijk en naar Londen, kan in een uur over de weg worden bereikt.

Paulina Kimbel, Vice President Business Development bij Concierge Auctions, licht toe: “Het is zeer ongebruikelijk dat Normandische landgoederen van deze omvang op de open markt worden gebracht. Dit is een zeer unieke kans voor kopers om hun prijs te kunnen noemen voor een ontwikkelingskans die een indrukwekkende 111 hectare beslaat. Het landgoed heeft een enorm potentieel voor commercieel gebruik, hetzij als een landelijk hotel, een golfresort of een paardensportfaciliteit.”

Bezoek het landgoed hier. Het is dagelijks geopend voor kijkers van 13:00 tot 16:00 uur CET of op afspraak.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Alice Lacey
alice@relevanceinternational.com
+442038688700

Check out our twitter: @NewsNovumpr