08:00 uur 16-04-2019

Nieuwe CSG-capaciteit helpt vervoerders bij het afhandelen van A-nummertarieven

GREENWOOD VILLAGE, Colorado–(BUSINESS WIRE)– CSG (NASDAQ: CSGS), vertrouwd partner voor het vereenvoudigen van de complexiteit van bedrijfstransformatie in het digitale tijdperk, heeft vandaag de beschikbaarheid aangekondigd van een nieuwe capaciteit die carriers helpt bij het mogelijk maken van het verhandelen, de routing en het afhandelen van telefoongesprekken op basis van A-nummertarieven.

De regulering voor prijsstructuren voor telefoongesprekken binnen de Europese Unie (EU) heeft geresulteerd in verschillen in prijzen afhankelijk van de oorsprong van een telefoongesprek. Hierdoor vallen telefoongesprekken die eindigen in Europese landen, ongeveer 20 procent van de wereldwijde markt, onder meerdere tarieven genaamd A-nummertarieven, die worden berekend op basis van de oorsprong en bestemming van het telefoongesprek. Het resultaat heeft de complexiteit van verhandeling, routing en afhandeling van groothandelverkeer aanzienlijk verhoogd.

Om carriers te helpen bij het beheren van de lastige aspecten en regelgeving rondom oorsprong-gebaseerde tarieven, heeft CSG een nieuwe A-nummertariefcapaciteit aan de Wholesale-productsuite toegevoegd. Dit helpt carriers bij het afhandelen van de processen op gebieden zoals ingewikkelde prijslijsten, constant evoluerende carrier-overeenkomsten en bestemmingstarieven.

“Vanwege de toevoeging van oorsprong-gebaseerde tarieven, krijgen carriers te maken met meerdere uitdagingen bij routing en facturing van meerdere tarieven voor een enkele bestemming”, zegt Chad Dunavant, hoofd wereldwijd productbeheer, CSG. “Om op elke route te kunnen zorgen voor de beste tarieven en de beste mogelijk service aan klanten, neemt de A-nummertariefcapaciteit van CSG de controle in handen voor de handmatige processen die gekoppeld zijn aan de complexe relaties tussen carriers, ter ondersteuning van minimale kosten van routing, het generen van omzet, de levering van kwaliteit en het beheer van capaciteit.”

De Wholesale software as a service (SaaS)-productsuite van CSG is beschikbaar als end-to-end oplossing, of specifiek toegesneden op de behoefte van de klant. Dit biedt het volgende standaardaanbod van vijf: handel, routing, QoS-verzekering, facturering tussen carriers en afhandeling. Het is ontworpen om klanten te hepen hun interconnectmarges te beschermen en verbeteren en de klantenervaring te verbeteren door beter rekening-, waardering- en inkomstensmanagement.

Over CSG

CSG simplificeert de complexiteit van bedrijfstransformatie in het digitale tijdperk voor de meest gerespecteerde communicatie-, media en entertainmentserviceaanbieders wereldwijd. Met meer dan 35 jaar ervaring levert CSG oplossingen voor inkomstenmanagement, klantenervaring en digitale monetisatie oplossingen in iedere fase van de levenscyclus van de klant. Het bedrijf is de vertrouwde partner die de digitale transformatie aandrijft voor leidende globale merken, waaronder Arrow Electronics, AT&T, Bharti Airtel, Charter Communications, Comcast, DISH, Eastlink, iflix, MTN, TalkTalk, Telefonica, Telstra en Verizon.

Voor meer informatie, bezoek onze website op csgi.com en volg ons op LinkedIn, Twitter en Facebook.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Brad Jones
Public Relations
CSG
+1 (303) 200-3001
brad.jones@csgi.com

Liz Bauer
Investor Relations
CSG
+1 (303) 804-4065
liz.bauer@csgi.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr