22:47 uur 18-04-2023

CSG wint Business Impact Honor bij TM Forum Catalyst Awards

DENVER–(BUSINESS WIRE)– CSG® (NASDAQ: CSGS) heeft vandaag aangekondigd dat het is geselecteerd als winnaar bij de TM Forum Catalyst Awards 2023. De onderscheidingen belonen de meest succesvolle innovatie van de telecomindustrie, proof-of-concepts voor industriestandaarden en impact op duurzaamheidsdoelen. Het Channels & Markets Phase II-project, uitgevoerd in samenwerking met Microsoft, Nokia en Vodafone, werd erkend als een Outstanding Catalyst for Business Impact.

“Dynamische marktplaatsen bieden veel kansen voor CSP’s in B2B- en B2B2X-sectoren, waar cross-functionele samenwerking de nieuwe factor voor succes is geworden,” aldus Greg Tilton, VP Catalog, Quote & Order, CSG

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kristine Østergaard

Public Relations

+44 (0)79 2047 7204

kristine.ostergaard@csgi.com

John Rea

Investor Relations

+1 (210) 687-4409

john.rea@csgi.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr