10:29 uur 18-01-2019

ISAE-SUPAERO lanceert een nieuwe MOOC op het gebied van ruimtevaart en luchtvaart

TOULOUSE, Frankrijk–(BUSINESS WIRE)–ISAE-SUPERO, de wereldleider in lucht- en ruimtevaarttechniek, heeft begin 2019 een nieuwe MOOC gelanceerd: de “DynaMOOC”.

“DynaMOOC”: begrijpen en toepassen van de fundamenten van structurele dynamiek. De basisarchitectuur van aerospace-structuren is over het algemeen gebaseerd op statische criteria. De moderne benadering bestaat uit het integreren van de dynamiek niet tot certificering, maar ook tot het fundamentele ontwerp en de specificatie van aerospace-structuren en lichte structuren. Zo worden alle gebieden met betrekking tot constructiewerken beïnvloed: vliegtuigen, voertuigen, scheepsbouwkunde en civiele techniek. Grondige kennis van de fundamenten van dynamica biedt een nieuw perspectief op de classificatie en het gedrag van alle mechanische systemen.

ISAE-SUPAERO Launches a New MOOC in the Field of Space and Aeronautics

TOULOUSE, France–(BUSINESS WIRE)– ISAE-SUPAERO, the world leader in aerospace engineering training has launched a new MOOC for the start of 2019: “DynaMOOC”.

“DynaMOOC”: understand and apply the fundamentals of structural dynamics The basic architecture of aerospace structures is generally founded on static criteria. The modern approach consists of integrating the dynamics not to certification but also to the fundamental design and specification of aerospace structures and light structures. Thus, all areas which involve structural works are affected: aircraft, vehicles, naval engineering and civil engineering. In-depth knowledge of the fundamentals of dynamics offers a new perspective on the classification and behavior of all mechanical systems.

This MOOC goes back to the basics of solid dynamics applied to structural analysis. This four-week course is aimed at undergraduate students in mechanical or physical engineering who would like to comprehend the transition from statics to dynamics, as well as to structural engineers, in particular aerospace engineers, and to scientists and researchers wishing to rediscover the fundamentals of dynamics.

More information here

DynaMOOC start date: January 28, 2019

N.B.: this MOOC will be taught in English

A second MOOC, dedicated to flight mechanics, will also be launched in February.

The original source-language text of this announcement is the official, authoritative version. Translations are provided as an accommodation only, and should be cross-referenced with the source-language text, which is the only version of the text intended to have legal effect.

Contacts

Press
Cécile Mathey
cecilem@oxygen-rp.com
+33 (0)1 41 11 35 41

Check out our twitter: @NewsNovumpr