06:21 uur 16-01-2019

PMC Group International maakt overname bekend van productlijn van Solvay, SA

MOUNT LAUREL, New Jersey–(BUSINESS WIRE)– PMC Ouvrie SAS, France, een volle dochteronderneming van PMC Group International Inc., een onafhankelijke tak van PMC Group Inc., heeft de overname bekendgemaakt van een productlijn van hydrocolloïden van het Belgische bedrijf Solvay, SA. Deze producten zullen wereldwijd worden verkocht op de markt voor huishoudelijke en persoonlijke verzorging, de industriële markt en de coatingsmarkt onder de handelsnamen Rhodicare CFT, Rhodicare D, Rhodicare H, Rhodicare S, Rhodicare T, Rhodicare XC, Rhodopol 23, Rhodopol G, Rhodopol T, Rhodopol TG, Rhodopol Extra 2 en Rhodopol Extra 2 Clear.

“De overname van deze producten, die worden geproduceerd door middel van vergistingsprocessen, benadrukt onze groeiende belangstelling voor producten die worden vervaardigd door middel van groene chemische en biologische processen,” aldus Dr. Raj Chakrabarti, hoofd van PMC Group International. “De overgenomen hydrocolloïden passen synergetisch bij de functionele productlijnen van PMC Ouvrie, dat reeds lange tijd een toonaangevende leverancier is van schuimbestrijdende middelen en biologische procestechnologieën,” vervolgt hij.

OVER PMC

PMC Group is een in de VS gevestigd,op groei gericht, gediversifieerd, wereldwijd chemie- en farmaceutisch bedrijf dat zich inzet voor innovatieve oplossingen voor elke behoefte in een breed scala aan eindmarkten, waaronder kunststoffen, consumentenproducten, elektronica, coatings, verpakkingen, mijnbouw, persoonlijke verzorging, voedsel, de automobielindustrie en farmaceutica. Het bedrijf werd opgebouwd op basis van een duurzaam model voor groei door innovatie, met bevordering van het sociale welzijn. PMC werkt vanuit een wereldwijd productie-, innovatie- en marketingplatform met faciliteiten in Noord-, Midden- en Zuid-Amerika, Europa en Azië. Meer informatie over PMC en haar activiteiten over de hele wereld is te vinden op www.pmc-group.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Patti Griggs, 856-533-1870
pgriggs@pmc-group.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr