12:36 uur 05-12-2017

PMC Group International maakt overname bekend van farmaceutisch bedrijf in Frankrijk

MOUNT LAUREL, New Jersey–(BUSINESS WIRE)– PMC Group France, een volle dochteronderneming van PMC Group International Inc., een onafhankelijke tak van PMC Group Inc., heeft de overname bekendgemaakt van het farmaceutisch bedrijf Isochem SAS uit Frankrijk. Dit is een volledig geïntegreerde onderneming, met afdelingen voor onderzoek, product-/procesontwikkeling, regulatieve goedkeuringen, kleinschalige en grootschalige productie van halffabricaten voor geneesmiddelen en actieve farmaceutische ingrediënten voor grote farmaceutische bedrijven wereldwijd, gericht op de behoeften op het gebied van oncologie, hart- en vaatziekten, infectieziekten, maag- en darmaandoeningen, neurologie en zeldzame ziektes. Deze faciliteiten, met een gecombineerde vloeroppervlak van meer dan 40 acres, bevinden zich op drie locaties — Gennevilliers, Pithiviers en Vert-Le-Petit — binnen een straal van 60 mijl van Parijs. De faciliteiten, die allemaal voldoen aan de normen van cGMP US-FDA voor de fabricage van farmaceutische producten, gaan verder onder de naam “PMC Isochem SAS” en laatstgenoemde, met meer dan 230 werknemers, zal fungeren als volle dochteronderneming van PMC Group France.

“Dankzij deze overname, twee maanden na de overname van het in Hyderabad, India gevestigde farmaceutische bedrijf YM Drugs and Chemicals door PMC Group International, bevindt laatstgenoemde zich in een sterke positie om alle gereguleerde farmaceutische markten wereldwijd te voorzien van een kosteffectief aanbod van eigendomsrechtelijk beschermde geneesmiddelen, halffabricaten van geneesmiddelen en onderzoeks- en productieservices voor geneesmiddelen op maat voor een breed scala van ziektecategorieën,” aldus Dr. Raj Chakrabarti, Executive Vice President van PMC Group International.

Over PMC

PMC Group is een op groei gericht, gediversifieerd, wereldwijd chemie- en kunststofbedrijf dat zich inzet voor innovatieve oplossingen voor de dagelijkse behoeften in een breed scala aan eindmarkten, waaronder kunststoffen, consumentenproducten, elektronica, verf, verpakkingen, persoonlijke verzorging, voedsel, de automobielindustrie en farmaceutica. Het bedrijf werd opgebouwd op basis van een duurzaam model voor groei door innovatie, met bevordering van het sociale welzijn. PMC werkt vanuit een wereldwijd productie-, innovatie- en marketingplatform met faciliteiten in Noord-, Midden- en Zuid-Amerika, Europa en Azië. Meer informatie over PMC en haar activiteiten over de hele wereld is te vinden op www.pmc-group.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

PMC Group International Inc.
Patti Griggs, 856-533-1870

Check out our twitter: @NewsNovumpr