15:44 uur 01-11-2017

PMC Group International maakt overname bekend van farmaceutisch bedrijf in India

MOUNT LAUREL, New Jersey–(BUSINESS WIRE)– PMC YM-Pharma Private Ltd., een dochteronderneming van PMC Group International, een onafhankelijke tak van PMC Group Inc., heeft de overname bekendgemaakt van de Yegna Manojavam Drugs and Chemicals Ltd (YMDCL) uit Hyderabad, India. De cGMP-productiefaciliteit van YMDCL is een van de grootste fluoroquinolone geneesmiddelenproducenten van India en gaat prat op haar afvoerwaterbeheersysteem waarbij totaal geen schadelijke stoffen vrijkomen. Met de aanvullende focus op de behoefte aan geneesmiddelen voor oncologie, neuropsychiatrie, maag en darm, pulmonaire hypertensie, depressie en migraine, streeft PMC YM-Pharma Private Ltd ernaar een vooraanstaande rol op de markt te gaan vervullen wat betreft het leveren van betaalbare generieke geneesmiddelen en farmaceutische tussenproducten voor de wereldmarkt.

“Deze overname is het startpunt van onze reis op weg naar het bouwen van een mondiaal farmaceutisch bedrijf,” aldus Dr. Raj Chakrabarti, Vice President en Chief Strategy Officer van PMC Group International.

Over PMC

PMC Group is een op groei gericht, gediversifieerd, wereldwijd chemie- en kunststofbedrijf dat zich inzet voor innovatieve oplossingen voor de dagelijkse behoeften in een breed scala aan eindmarkten, waaronder kunststoffen, consumentenproducten, elektronica, verf, verpakkingen, persoonlijke verzorging, voedsel, de automobielindustrie en farmaceutica. Het bedrijf werd opgebouwd op basis van een duurzaam model voor groei door innovatie, met bevordering van het sociale welzijn. PMC werkt vanuit een wereldwijd productie-, innovatie- en marketingplatform met faciliteiten in Noord-, Midden- en Zuid-Amerika, Europa en Azië. Meer informatie over PMC en haar activiteiten over de hele wereld is te vinden op www.pmc-group.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

PMC Group International
Patti Griggs, 856-533-1870

Check out our twitter: @NewsNovumpr