02:51 uur 15-01-2019

BT selecteert SevOne Data Platform om de uitvoering van haar digitale transformatiestrategie te versnellen

SevOne gaat voorzien in realtime zicht op de operationele en netwerkprestaties voor BT’s wereldwijde klanten op het gebied van beheerde netwerkdiensten

BOSTON–(BUSINESS WIRE)– SevOne, een toonaangevende leverancier van oplossingen voor netwerk- en infrastructuurbeheer, heeft vandaag aangekondigd dat BT het SevOne Data Platform heeft geselecteerd voor prestatiebeheer van de volgende generatie om de uitvoering van haar strategie voor digitale transformatie te versnellen.

Het SevOne Data Platform vereenvoudigt de extractie, verrijking en analyse van netwerk- en computergegevens uit multi-vendor omgevingen, waardoor gebruikers de mogelijkheid hebben om prestaties op schaal te verzamelen en actiegerichte gebeurtenissen te bieden op basis van de automatische detectie van abnormale omstandigheden.

BT heeft het SevOne Data Platform gekozen om haar serviceteams te voorzien van één enkele realtime weergave van de gezondheid van de netwerken van hun klanten. Met realtime monitoring- en rapportagemogelijkheden ondersteunt het platform de nieuwste softwarematig gedefinieerde netwerktechnologieën (SDN), Enterprise WiFi en multi-vendor softwaregedefinieerde WAN-architecturen (Wide Area Network). BT’s serviceteams zullen gebruik maken van deze livestream van informatie om problemen die zich voordoen op de netwerken van klanten snel te detecteren en te helpen oplossen, waardoor kostbare downtime en verstoring worden geminimaliseerd.

Bovendien zal SevOne’s gebruik van API’s BT in staat stellen om het platform te integreren met haar bredere beheermogelijkheden, zoals Service Intelligence. Voor de klanten van BT betekent dit dat het bedrijf hen een volledig end-to-end beeld kan bieden van de prestaties en gegevensstromen van hun applicaties. Dit zal hen helpen weloverwogenere beslissingen te nemen over hoe ze netwerkmiddelen kunnen prioriteren binnen hun bedrijf.

Door veel meer zichtbaarheid te bieden in haar netwerk en te zorgen voor de vermindering van netwerkproblemen en gemiddelde reparatietijd, zal SevOne BT helpen om haar klanten voortdurend in staat te stellen innovatie te versnellen en een concurrentievoordeel te behouden door vereenvoudigd beheer en kostenbeheersing.

“Met de ondersteuning voor ons netwerk vandaag, samen met netwerktechnologieën van de volgende generatie, waaronder SD-WAN met meerdere leveranciers, maakt SevOne het voor ons mogelijk om vandaag en in de toekomst nieuwe producten en diensten aan onze klanten te leveren,” aldus Hriday Ravindranath, CTIO, Global Services, BT. “Bovendien kunnen we met de flexibele gebruikersinterface van het SevOne Data Platform de weergaven en workflows creëren om toezicht te houden op ons hele wereldwijde netwerk, terwijl we onze klanten ook kunnen voorzien van hun eigen privé-dashboards van hun netwerken.”

“Het SevOne Data Platform zal BT voorzien van veel betere analyses van haar digitale netwerkinfrastructuren, waardoor ze de grondoorzaak van knelpunten en andere problemen veel sneller dan voorheen kunnen vinden en aanpakken,” stelde Jack Sweeney, CEO van SevOne. “Als gevolg hiervan zal BT veel wendbaarder worden in haar servicerespons en de klantervaring verbeteren. Het doet ons veel genoegen dat BT, een van de leidende wereldwijde MSP’s, SevOne heeft gekozen en we verheugen ons erop om nog vele jaren met hen samen te werken.”

Over SevOne

SevOne biedt de uitgebreide, flexibele en schaalbare netwerk- en infrastructuurbeheermogelijkheden die grote organisaties nodig hebben om soepele overgangen te maken van fysieke naar virtuele netwerkomgevingen. Het cloudgebaseerde SevOne Data Platform vereenvoudigt de extractie, verrijking en analyse van netwerk- en computergegevens uit verschillende multi-vendor omgevingen met behulp van verschillende vooraf gebouwde oplossingen op basis van het SevOne Data Platform, inclusief aanbiedingen die specifiek zijn ontworpen om SD-WAN-, SDN-, NFV- en enterprise Wi-Fi-uitdagingen op te lossen. SevOne is een particulier bedrijf met hoofdkantoor in Boston, MA. Ga voor meer informatie naar www.sevone.com en volg het bedrijf op Twitter @SevOneInc.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

SevOne, Inc.
Corporate Communications
Jill St. George
508-509-8213
jstgeorge@sevone.com

The Jaxson Group voor SevOne
Liz Erk
781-279-0370
liz@jaxsongroup.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr