09:17 uur 11-04-2018

Nieuwe SevOne-oplossing automatiseert het operationele inzicht van op Cisco ACI gebaseerde infrastructuur

 

Nieuwe interactieve dashboards vergemakkelijken overgang naar softwaregedefinieerde netwerken

BOSTON–(BUSINESS WIRE)– SevOne, een toonaangevende leverancier van oplossingen voor netwerk- en infrastructuurbeheer, heeft vandaag de SevOne SDN Monitoring Solution 2.0 voor Cisco® Application Centric Infrastructure (Cisco ACI™) onthuld. Op basis van het SevOne Data Platform automatiseert deze nieuwe SevOne-oplossing het operationele inzicht, waardoor de echte waarde van de applicatiegeschiktheid en de automatisering van datacenters, geboden door Cisco’s ACI-gebaseerde infrastructuur, wordt ontsloten.

De SevOne SDN Monitoring Solution levert tien nieuwe interactieve dashboards voor een ongeëvenaard zicht voor de teams voor netwerkoperaties en engineering op de gezondheid, prestaties en status van de virtuele overlay en de fysieke onderlaag van Cisco ACI-implementaties met één cluster en meerdere clusters. Met dit nieuwe aanbod hebben IT-teams nu toegang tot realtime en historisch inzicht in de relaties en gezondheidsscores van huurders- en eindpuntgroepen; multi-APIC Cluster-statussen; en weefselcapaciteitsanalyse – en dit alles gecombineerd met verrijking van metadata.

Belangrijkste voordelen van de SevOne SDN Monitoring Solution voor Cisco ACI:

  • Vergemakkelijkt de overgang naar ACI – Controleer uw bestaande traditionele netwerk- en nieuwe softwaregedefinieerde infrastructuur vanuit hetzelfde dashboard. Controleer ook automatisch uw nieuwe ACI-infrastructuur zodra deze is geïmplementeerd.
  • Beoordeelt het zakelijk impact – Krijg inzicht in de wijze waarop de prestaties van de infrastructuur van invloed zijn op de toepassingen en diensten die beschikbaar zijn in uw Cisco ACI-implementatie.
  • Uitbreidbaarheid – Verhoog de zichtbaarheid eenvoudig naar andere essentiële datacentermiddelen zoals firewalls en loadbalancers, of over de campus naar WAN’s (Wide Area Networks) en filialen.

“Met Cisco ACI, vanaf het begin ontworpen als een open en programmeerbare softwaregedefinieerde netwerkoplossing, kunnen organisaties IT-workflows automatiseren, de implementatietijd van apps verkorten en multi-cloud-netwerken bouwen met een consistent beleidsmodel,” aldus Ranga Rao, Director Data Center Networks, Cisco. “Door ACI te combineren met de SevOne SDN Monitoring Solution kunnen organisaties extra operationeel inzicht krijgen dat gemakkelijk schaalbaar is voor groei.”

“Bedrijven over de hele wereld evolueren snel van traditionele, statische netwerken naar op beleid gebaseerde, softwaregedefinieerde omgevingen met verbeterde functies die de digitalisering van vandaag de dag ondersteunen,” verklaarde Jim Melvin, SVP Marketing & Corporate Development, SevOne. “Tijdens dit proces komen ze er echter vaak achter dat ze twee netwerken moeten beheren. Naast het automatisch monitoren van het nieuwe softwaregedefinieerde netwerk, biedt de SevOne SDN Monitoring Solution voor Cisco ACI prestatiestatistieken van zowel het bestaande, traditionele netwerk als het nieuwe softwaregedefinieerde netwerk op een enkel, gemakkelijk te lezen dashboard.”

Neem deel aan onze live webinar voor meer informatie over de SDN Monitoring Solution voor Cisco ACI.

Over SevOne
SevOne biedt de uitgebreide, flexibele en schaalbare netwerk- en infrastructuurbeheermogelijkheden die grote organisaties nodig hebben om soepele overgangen te maken van fysieke naar virtuele netwerkomgevingen. Het cloudgebaseerde SevOne Data Platform vereenvoudigt de extractie, verrijking en analyse van netwerk- en machinegegevens uit omgevingen met meerdere leveranciers om waardevolle inzichten te bieden en nieuwe efficiëntievoordelen door middel van automatisering mogelijk te maken. SevOne biedt verschillende kant-en-klare oplossingen op basis van het SevOne Data Platform, inclusief aanbiedingen die specifiek zijn ontworpen om SD-WAN-, SDN-, NFV- en enterprise Wi-Fi-problemen op te lossen SevOne is een particulier bedrijf met hoofdkantoor in Boston, MA. Ga voor meer informatie naar www.sevone.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

SevOne, Inc.
Jill St. George, 508-509-8213
Corporate Communications
jstgeorge@sevone.com
of
The Jaxson Group (for SevOne)
Peter Gorman, 617-669-4329
peter@jaxsongroup.com

 

Check out our twitter: @NewsNovumpr