09:54 uur 12-12-2017

SevOne benoemt nieuwe Chief Revenue Officer en Global Sales Executives

Ervaren veteranen in technologieverkoop aangetrokken om groei rond virtuele netwerk- en datacenterinfrastructuur te versnellen

BOSTON–(BUSINESS WIRE)– SevOne, een toonaangevende leverancier van oplossingen voor netwerk- en infrastructuurbeheer, heeft vandaag aangekondigd dat het Paul Ciesielski tot Chief Revenue Officer heeft benoemd. In deze functie zal hij verantwoordelijk zijn voor de leiding van het wereldwijde verkoopteam van SevOne.

Dhr. Ciesielski is een ervaren verkoopleider met een staat van dienst op het gebied van het bevorderen van voorspelbare inkomsten bij ondernemingen. Paul heeft uitgebreide ervaring in infrastructuur- en applicatiebeheer en hij biedt een geweldige mix van inspiratie, operationele ervaring en technische reikwijdte. Zijn meest recente leiderschapsfunctie was bij CHEF Software, waar hij het bedrijf hielp bij het bevorderen en ondersteunen van een tweecijferige groei in omzet en klantenwerving. Daarvoor was hij werkzaam bij AppDynamics, dat werd overgenomen door Cisco. Hij vervulde ook functies als Vice President of Sales bij Mazu, dat werd overgenomen door Riverbed Technology. Bij Riverbed Technology runde hij de verkoop voor de East & Central Cascade Unit van het bedrijf. Paul was ook meer dan zes jaar werkzaam bij Mercury Interactive en hielp mee aan de wereldwijde groei van de Application Performance Management-divisie.

Bevordering van SevOne’s wereldwijde aanwezigheid en omzet in de regio’s EMEA en Azië-Pacific

Ter ondersteuning van de functie van Paul Ciesielski kondigde SevOne ook de benoemingen aan van Joe Ghattas als Vice President of Sales en Managing Director voor de EMEA-regio en Danny Smolders als Vice President Sales & General Manager, Azië-Pacific.

Dhr. Ghattas, die woonachtig is in Londen, is verantwoordelijk voor het verwezenlijken van de EMEA-verkoopdoelstellingen van SevOne voor al haar klantsegmenten: ondernemingen, Communications Services Providers (CSP’s) en Managed Services Providers (MSP’s). Hij is ook verantwoordelijk voor het ontwikkelen en beheren van alle leden van het EMEA-team van het bedrijf. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring met succesvol leiderschap van omzetteams bij technologiebedrijven over de hele wereld. Recentelijk was hij President van JMTP Enterprises, een in Parijs gevestigde leverancier van verkoop- en serviceadvies voor startups en opkomende bedrijven die streven naar internationale groei. Daarvoor was hij Vice President of Sales voor Imperva, een op NYSE genoteerde aanbieder van cyberbeveiligingssoftware voor ondernemingen. En eerder bekleedde hij senior internationale verkoopfuncties bij CA Technology, een van de grootste onafhankelijke softwarebedrijven ter wereld, bij OpTier, een leider in Application Performance Management gericht op Business Analytics, en Knoa Software, een ontwikkelaar van cloudgebaseerde analyseoplossingen.

Dhr. Smolders, die woonachtig is in Singapore, heeft vergelijkbare verantwoordelijkheden voor verkoopdoelen en voor het beheer van alle leden van het verkoopteam van SevOne in de regio Azië-Pacific. Meest recentelijk was Smolders Vice President, APAC voor ExtraHop, een toonaangevende leverancier van machine learning en IT-analyse, waar hij leiding gaf aan een verkoopteam van 14 en dit hielp te groeien en een record omzetgroei te realiseren. Voorafgaand aan ExtraHop was hij werkzaam als APJ Sales Director voor Riverbed Technology en Vice President, APAC voor Ipanema Technologies.

“Naarmate organisaties hun digitale transformaties versnellen, kan alleen SevOne de realtime inzichten bieden die ze nodig hebben om processen te stroomlijnen en zich snel aan te passen aan de veranderingen in de markt. We verheugen ons erop om meer organisaties over de hele wereld te voorzien van SevOne’s toonaangevende infrastructuurbeheermogelijkheden, en hierbij tegelijkertijd bij te dragen aan het bereiken door SevOne van haar volgende groeifase,” aldus Jack Sweeney, CEO van SevOne. “We zijn erg enthousiast dat Paul, Joe en Danny deel uitmaken van ons SevOne-team en hebben er alle vertrouwen in dat ze de komende jaren vergelijkbare resultaten voor ons zullen bereiken.”

Over SevOne

SevOne levert het meest uitgebreide netwerk- en infrastructuurbeheerplatform aan de grootste CSP’s, ondernemingen en Managed Service Providers (MSP’s) ter wereld. SevOne extraheert, verrijkt, deelt en visualiseert netwerk- en infrastructuurbeheergegevens en voorziet organisaties zo van realtime bruikbaar inzicht waardoor ze kunnen concurreren en winnen in de hedendaagse aangesloten wereld.

De SevOne-familie van producten en oplossingen biedt volledige zichtbaarheid in complexe, volgende generatie infrastructuren, zoals door software bepaalde netwerken, georkestreerde containers en cloudtechnologieën. Dit maximaliseert de efficiëntie van de werkzaamheden, optimaliseert de prestaties van het netwerk en zorgt voor een grotere zakelijke behendigheid en de betrouwbaarheid die door de klanten vereist wordt voor het leveren van de nieuwste diensten.

SevOne is een particulier bedrijf met hoofdkantoor in Boston, MA. Ga voor meer informatie naar www.sevone.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

SevOne Corporate Communications
Jill St. George, 508-509-8213
jstgeorge@sevone.com
of
The Jaxson Group (voor SevOne)
Peter Gorman, 617-669-4329
peter@jaxsongroup.com

 

Check out our twitter: @NewsNovumpr