17:35 uur 05-12-2018

Diligent lanceert Diligent Institute – de eerste Global Governance-denktank

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)–

Leider op het gebied van Enterprise Governance Management, met een wereldwijd netwerk van meer dan 500.000 directieleden en Governance-professionals, verbreedt zijn bereik en perspectief om iets terug te doen voor de gemeenschap van directieleden met nieuw onderzoeksplatform

Diligent Corporation heeft vandaag de oprichting bekendgemaakt van het Diligent Institute, een baanbrekende denktank die voorziet in een onvervulde behoefte van directieleden wereldwijd aan een internationaal perspectief op governance.

Het Diligent Institute biedt directieleden en bestuursteams in hoofdzaak toonaangevend onderzoek met betrekking tot bestuurspraktijken om een betere basis te realiseren voor besluitvorming, zodat organisaties in staat worden gesteld hun impact op het milieu en de sociale omstandigheden te verbeteren en hun waarde op de lange termijn te verhogen. Als bekende in meer directiekamers dan welk ander bedrijf ter wereld dan ook, bevindt Diligent zich in een unieke positie voor het delen van de collectieve kennis van deze gemeenschap om de bestuurspraktijken wereldwijd te verbeteren.

Deze bekendmaking vindt plaats in een jaar vol innovatie van Diligent en is illustratief voor de voortdurende investeringen van het bedrijf om het bestuur van ondernemingen wereldwijd te versterken. De nieuwe onderzoekstak biedt directieleden perspectieven van de grootste denkers van deze tijd om beter gefundeerde beslissingen te kunnen nemen en strategieën te kunnen opzetten die het succes bevorderen.

“Als leider op het gebied van Governance-software hebben we ons voorgenomen iets terug te doen voor de wereldwijde gemeenschap van directieleden door middel van de oprichting van het Diligent Institute,” aldus Brian Stafford, CEO van Diligent. “Wat belangrijk is voor de directiekamer vandaag, is anders dan wat een aantal jaren geleden belangrijk was. Deze unieke organisatie voorziet leiders van baanbrekende informatie en onderzoeksresultaten, en geeft hen de middelen om beter gefundeerde strategische beslissingen te nemen, die hun ondernemingen vooruit helpen.”

Het onderzoek van het instituut onderscheidt zich door het wereldwijde bereik van Diligent, en is gebaseerd op ervaring in de praktijk in diverse sectoren en geografische gebieden. Door middel van kwantitatieve onderzoeken, casestudy’s en interviews met vooraanstaande professionals en experts, verhoogt het instituut de transparantie, toerekenbaarheid en efficiëntie van ondernemingen wereldwijd. Het instituut heeft al inzichten gepresenteerd van een internationaal panel van directieleden over veel drukkende bestuursvraagstukken van hun collega’s in de serie Ask a Director . Het instituut heeft ook een adviesraad samengesteld, met leden uit verschillende sectoren en geografische gebieden. De leden van de adviesraad bieden verschillende perspectieven om het instituut richting te geven. Dit zijn onder andere:

  • Anastassia Lauterbach, lid van de Raad van Bestuur van Dun & Bradstreet, Wirecard en Censhare, senior advisor van McKinsey and Company, en auteur van The Artificial Intelligence Imperative: A Practical Roadmap for Business
  • David Larcker, James Irvin Miller Professor of Accounting en directeur van het Corporate Governance Research Initiative aan de Stanford Graduate School of Business
  • Dottie Schindlinger, Vice President en Governance Technology Evangelist van Diligent Corporation, co-auteur van het binnenkort te verschijnen Governance in the Digital Age, gerespecteerd spreker op het gebied van governancekwesties en oprichter van BoardEffect.
  • Peter Gleason, President en CEO van de National Association of Corporate Directors
  • Susan Kilsby, Chairman van Shire plc. en Non-Executive Director van Diageo, Goldman Sachs International, Fortune Brand Home & Security en BBA Aviation
  • Susan Forrester, lid van de Raad van Bestuur van G8 Education Ltd, Over the Wire en Xenith IP Group, en Chairman van National Veterinary Care Ltd.
  • TK Kerstetter, oprichter en CEO van Boardroom Resources, Editor-at-Large van Corporate Board Member, en presentator van “Inside America’s Boardrooms”
  • Brian Stafford, CEO van Diligent Corporation en co-auteur van het aankomende Governance in the Digital Age

“Het Diligent Institute richt zich op mondiale kwesties waarmee directieleden in deze tijd te maken hebben,” aldus Anastassia Lauterbach, lid van de adviesraad van het Diligent Institute. “Het wordt steeds moeilijker om greep te houden op de concurrentiepositie van ondernemingen en om de waarde van de onderneming te laten groeien in een tijdperk van kunstmatige intelligentie, wereldwijde bezorgdheid over ongelijkheid, en verwarring over de impact van data op ons leven en op besluitvorming. Het Diligent Institute biedt een fantastisch platform om directies aanvullende informatie te verstrekken over praktijkvoorbeelden en aanbevolen werkwijzen, en directieleden te ondersteuning bij het besluitvormingsproces.”

Het Diligent Institute is een onderdeel van Diligent Corporation dat zich bezighoudt met internationaal onderzoek op het gebied van governance. De governanceproducten van het bedrijf worden gebruikt door meer dan 500.000 mensen in 14.000 organisaties, verspreid over 90 landen. Het instituut staat los van de kernactiviteiten van het bedrijf. De onderzoeksresultaten zijn vrij toegankelijk op DiligentInstitute.com.

Over het Diligent Institute

Het Diligent Institute is opgericht in 2018 om een internationaal perspectief te bieden op de complexe en ontwrichtende bestuursvraagstukken waarmee directieleden en leiderschapsteams in deze tijd te maken hebben. Het instituut is de internationale onderzoekstak van Diligent Corporation, de toonaangevende Enterprise Governance Management-provider van veilige oplossingen voor corporate governance en samenwerking voor directies en senior executives, en doet onderzoek op het gebied van governance. Het Diligent Institute wordt exclusief gefinancierd door de Diligent Corporation.

Over Diligent

Diligent is de toonaangevende Enterprise Governance Management-provider van veilige zakelijke oplossingen voor corporate governance en samenwerking voor directies en senior executives. Meer dan 14.000 cliënten in meer dan 90 landen op alle zeven continenten vertrouwen op Diligent voor veilige distributie van bestuursmaterialen, alsmede beveiligd berichtenverkeer, geïntegreerde naleving, bestuursevaluatie en entiteitsbeheer. Governance Cloud is de enige oplossing die voldoet aan de dynamische behoeften van toonaangevende organisaties op het gebied van governance. Zie www.diligent.com voor meer informatie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor Diligent Corporation
Greg Nyhan, 646-215-6884
gnyhan@mww.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr