11:16 uur 05-12-2018

Blueprint OneWorld van Diligent en CSC maken een nieuw partnerschap bekend dat wereldwijd best-in-class entiteitsbeheer en dienstverlening door geregistreerde agenten verenigt in één pakket

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Diligent heeft vandaag aangekondigd dat haar Blueprint® OneWorld-product de krachten zal bundelen met CSC, een vooraanstaande wereldwijde leverancier van dienstverlening door geregistreerde agenten, door middel van een nieuwe technologie-integratie die een wereldwijde best-in-class entiteitsbeheeroplossing zal bieden aan organisaties die streven naar een efficiëntere manier om entiteiten te beheren.

In het complexe juridische landschap van vandaag de dag hebben juridische en compliance-professionals behoefte aan een combinatie van wereldwijde technologie en diensten voor entiteitsbeheer om de efficiëntie te verhogen, de naleving te verbeteren en risico’s effectief te beperken. Door Blueprint OneWorld-software en CSC Registered Agent-diensten samen te brengen, beantwoordt deze nieuw gevormde alliantie aan deze vraag met een uniform aanbod.

“We streven naar oplossingen die de efficiëntie stroomlijnen en de naleving verbeteren, terwijl het risico en de blootstelling worden beperkt,” aldus Liam Healy, SVP en Managing Director bij Blueprint OneWorld. “CSC is de gouden standaard voor dienstverlening door geregistreerde agenten en deze samenwerking biedt een geweldige kans om onze klanten een geïntegreerde oplossing met een ongeëvenaarde breedte en waarde aan te bieden.”

Samen zullen Blueprint OneWorld en CSC een geïntegreerde oplossing voor het delen van gegevens ontwikkelen die gebaseerd is op hun wereldwijde entiteitsbeheer en het dienstenaanbod van geregistreerde agenten. Dit zal resulteren in drie belangrijke voordelen voor klanten:

1. Snellere populatie van gevalideerde gegevens en documenten;

2. Verbeterde nauwkeurigheid van gegevens met doorlopende synchronisaties; en

3. Verbeterde operationele efficiëntie via een enkele oplossing voor de allerbeste diensten en technologie.

“De samenwerking tussen Blueprint OneWorld van Diligent en CSC’s Registered Agent-dienstverlening heeft het potentieel om voor drastische veranderingen te zorgen door bij te dragen aan de efficiëntie van organisaties, de naleving te vergroten en risico’s te verminderen,” verklaart Teresa Kennedy, Legal Entity Manager, World Fuel Services. “Ik denk dat dit bedrijven enorm gaat helpen bij het bijhouden van bedrijfssecretariële gegevens en documentatie, het opzetten van nieuwe registraties, het beheren van verlengingen en het behandelen van opnames in Amerikaanse rechtsgebieden.”

Met een verenigde focus op beveiliging voorziet dit samenwerkingsverband in één bron van waarheid voor klanten, wat de governance aanzienlijk verbetert omdat beslissingen worden genomen op basis van nauwkeurigere gegevens. Verder zal het gecombineerde wereldwijde bereik toekomstige en bestaande klanten een op maat gemaakte entiteitsbeheeroplossing bieden die past bij hun omvang, budget en geografische locatie.

“CSC is al meer dan 115 jaar de leverancier bij uitstek voor toonaangevende Fortune 500®-bedrijven voor veilige, betrouwbare en geloofwaardige entiteitsdiensten,” stelt Jennifer Kenton, SVP Global Sales bij CSC. “We zijn enthousiast over deze samenwerking met Diligent omdat we hun klanten de mogelijkheid bieden om essentiële entiteitsbeheergegevens naadloos in Blueprint® OneWorld te integreren en hen daarnaast de bekroonde klantenservice te bieden waar wij bekend om staan.”

Over Diligent

Diligent is de toonaangevende leverancier van veilige oplossingen voor corporate governance en samenwerking voor besturen en senior executives. Meer dan 12.000 klanten in meer dan 90 landen en op alle zeven continenten vertrouwen op Diligent voor de veilige distributie van bestuurmateriaal tot beveiligde berichtenuitwisseling, geïntegreerde compliance, bestuurevaluatie en entiteitsbeheer. Governance Cloud is de enige oplossing die tegemoet komt aan de evoluerende governance-behoeften van toonaangevende organisaties. Ga naar diligent.com voor meer informatie.

Over CSC

CSC biedt op kennis gebaseerde oplossingen voor elke fase van de bedrijfslevenscyclus en helpt bedrijven entiteiten te vormen, de naleving te handhaven, transactiewerk uit te voeren en ondersteuning te bieden voor transacties op het gebied van onroerend goed, fusies en overnames en andere zakelijke transacties in honderden Amerikaanse en internationale jurisdicties. We werken samen met enkele van ‘s werelds grootste banken en commerciële kredietverstrekkers om het risico in hun pandenportfolio’s te verminderen, hun transactiesnelheden te verbeteren en een veilige omgeving te creëren voor hun financiële verwerkingsbehoeften. We bieden ook oplossingen voor het veilig voorbereiden en vastleggen van documenten voor onroerend goed. Wij zijn de vertrouwde partner voor 90% van de Fortune 500®, bijna 10.000 advocatenkantoren en meer dan 3.000 financiële organisaties. Met hoofdkantoor in Wilmington, Delaware in de VS sinds 1989, zijn wij een wereldwijd bedrijf dat in staat is om zaken te doen waar onze klanten ook zijn – en wij bereiken dat door deskundigen in te zetten in elk bedrijf dat wij van dienst zijn.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

Voor Diligent Corporation
Greg Nyhan, 646-215-6884
gnyhan@mww.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr