11:11 uur 24-09-2018

L&T Technology Services (LTTS) wint contract ter waarde van 40 miljoen dollar voor Engineering Content Management (ECM) in Europa

BENGALURU, India–(BUSINESS WIRE)–

  • LTTS levert AI & Virtual Reality gebaseerde ECM-oplossingen op het gebied van industriële producten

L&T Technology Services Limited (NSE: LTTS), een toonaangevend wereldwijd bedrijf voor pure-play engineeringdiensten, heeft vandaag aangekondigd dat het een meerjarig contract heeft gewonnen voor het leveren van digitale content management diensten aan het industriële productsegment van een toonaangevend technologiebedrijf.

De overeenkomst zal naar verwachting lopen voor een periode van 5 jaar met een totaal omzetpotentieel van 40 miljoen dollar, met programma’s voor Engineering Content Management (ECM) in de VS en Europa.

LTTS zal gebruik maken van centra in Europa, de VS en India en tegelijkertijd de volledige eigendom en het talent op zich nemen om content te beheren voor alle huidige en toekomstige productpakketten voor de klant. Dit omvat technische ontwerpspecificaties, diagnostische oplossingen voor servicetechnici en producttrainingen voor klanten en ingenieurs, en ondersteunt daarmee de gehele ECM-cyclus van productconceptualisatie tot en met de ontwikkeling van digitale content platforms.

L&T Technology Services (LTTS) wins USD 40 million Engineering Content Management (ECM) Deal in Europe

BENGALURU, India–(BUSINESS WIRE)–

LTTS to provide AI & Virtual Reality based ECM solutions in the Industrial Products space

L&T Technology Services Limited (NSE: LTTS), a leading global pure-play engineering services company, today announced that it has won a multi-year deal to provide digital content management services to a leading technology company’s industrial products segment.

The deal is expected to run for a period of 5 years with an aggregate revenue potential of USD 40 million, covering Engineering Content Management (ECM) programs in the US and European regions.

LTTS will leverage centers in Europe, US & India while assuming complete ownership and talent to manage content for all current and future product suites for the customer. This would include technical design specifications, diagnostic solutions for service engineers and product training for customers & engineers, thereby supporting the entire ECM cycle from product conceptualization to developing digital content platforms.

“With engineering content becoming one of the cornerstones of digital transformation, this deal win highlights LTTS’ consulting capabilities to key customers in the US & European markets. LTTS will provide expertise and support in building content management capabilities with the help of new technologies such as AI & Virtual Reality, thereby enhancing the overall customer experience,” said Dr Keshab Panda, CEO & Managing Director, L&T Technology Services Ltd.

About L&T Technology Services Limited:

L&T Technology Services Limited (LTTS) is a listed subsidiary of Larsen & Toubro Limited focused on Engineering and R&D (ER&D) services. We offer consultancy, design, development and testing services across the product and process development life cycle. Our customer base includes 52 Fortune 500 companies and 51 of the world’s top ER&D companies, across industrial products, medical devices, transportation, telecom & hi-tech, and the process industries. Headquartered in India, we have over 13,000 employees spread across 16 global design centers, 27 global sales offices and 42 innovation labs as of June 30, 2018.

For additional information about L&T Technology Services log on to www.LntTechservices.com.

 

Contacts

L&T Technology Services Limited
Aniruddha Basu, +91-80-67675173
Aniruddha.Basu@LntTechservices.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is. Check out our twitter: @NewsNovumpr