15:45 uur 07-08-2018

Cushman& Wakefield kondigt prijsstelling aan van het initiële openbare aanbod voor gewone aandelen

CHICAGO–(BUSINESS WIRE)– Cushman & Wakefield plc (‘Cushman & Wakefield’) heeft vandaag de prijsstelling aangekondigd voor het initiële openbare aanbod van 45.000.000 van zijn gewone aandelen, tegen een openbare prijs van $ 17,00 per aandeel. In verband met het initiële openbare aanbod hebben de ondergetekenden hun optie om aanvullend 6.750.000 gewone aandelen van Cushman & Wakefield te kopen volledig uitgevoerd. Als gevolg bedroeg het totale aantal van het initiële openbare aanbod 51.750.000 aandelen. De aandelen worden genoteerd aan de New York Stock Exchange en worden verhandeld onder het kenmerk ‘CWK’.

Cushman & Wakefield heeft ook de initiële prijsstelling van een primaire private placement investering door Vanke Service (HongKong) Co., Limited bekendgemaakt in een geaggregeerd aantal gewone aandelen dat eigendom van 4,9% uitstaande gewone aandelen zal representeren na het initiële openbare aanbod en de volledige uitvoering van de optie van de ondergetekenden om extra gewone aandelen aan te schaffen.

Cushman & Wakefield verwacht de netto-opbrengsten uit de gewone aandelen te gebruiken om de uitstaande schulden te verlagen, vooral om de tweede verpande lening terug te betalen, het uitstaande bedrag van de achtergestelde obligaties te betalen gerelateerd aan de aankoop van Cassidy Turley en enig resterend bedrag te gebruiken voor algemene zakelijke doeleinden.

Morgan Stanley, J.P. Morgan, Goldman, Sachs & Co. LLC en UBS Investment Bank zullen de gezamenlijke bookrunning managers en vertegenwoordigers van de ondergetekenden voor de aanbieding zijn. Barclays Capital Inc., BofA Merrill Lynch, Citigroup Global Markets Inc., Credit Suisse Securities (USA) LLC en William Blair & Company, L.L.C. zal ook optreden als gezamenlijke bookrunning managers voor de aanbieding. TPG Capital BD, LLC, HSBC Securities (USA) Inc., Credit Agricole Securities (USA) Inc., JMP Securities LLC, China Renaissance Securities (US) Inc., Fifth Third Securities, Inc., Academy Securities, Inc., Loop Capital Markets LLC, Samuel A. Ramirez & Company, Inc., Siebert Cisneros Shank & Co. L.L.C. en The Williams Capital Group, L.P. treden op als co-managers voor het aanbod.

Het aanbod wordt alleen gedaan via een schriftelijke prospectus die deel uitmaakt van de effectieve registratieverklaring. Wanneer deze beschikbaar is, kan een kopie van de voorlopige prospectus verkregen worden bij Morgan Stanley & Co LLC. Ter attentie van: Prospectus Department, 180 Varick Street, 2nd Floor, New York, NY 10014, J.P. Morgan Securities LLC, Ter attentie van: Broadridge Financial Solutions, 1155 Long Island Avenue, Edgewood, NY 11717, email: prospectus-eq_fi@jpmchase.com, Goldman Sachs & Co. LLC, Ter attentie van: Prospectus Department, 200 West Street, Second Floor, New York, NY 10282, per telefoon: (866) 471-2526 of e-mail: prospectusny@ny.email.gs.com en UBS Securities LLC, Ter attentie van: Prospectus Department, 1285 Avenue of the Americas, New York, NY 10019, per telefoon: 888-827-7275 of e-mail: olprospectusrequest@ubs.com.

Een registratieverklaring met betrekking tot deze aandelen is op 1 augustus 2018 door de Amerikaanse Securities and Exchange Commission geldig verklaard. Dit persbericht vormt geen aanbod tot verkoop of uitnodiging tot het doen van een aanbod om te kopen, noch zal er enige verkoop plaatsvinden van de effecten in enige staat of jurisdictie waar een dergelijk aanbod, uitnodiging of verkoop onwettig is voorafgaand aan registratie of kwalificatie krachtens de effectenwetgeving van een dergelijke staat of rechtsgebied.

Over Cushman & Wakefield

Cushman & Wakefield (NYSE: CWK) is een vooraanstaande dienstverlener voor onroerend goed die uitzonderlijke waarde levert door ideeën om te zetten voor bewoners en eigenaars van onroerend goed. Cushman & Wakefield behoort tot de grootste dienstverleners voor onroerend goed met 48.000 medewerkers in naar schatting 400 vestigingen in 70 landen. In 2017 had het bedrijf inkomsten van $ 6,9 miljard uit kerndiensten van het management van eigendom, faciliteiten en projecten, leasing, kapitaalmarkten, taxatie en andere diensten.

Waarschuwingsbericht inzake toekomstgerichte verklaringen

Alle uitspraken in deze uitgave die niet historisch of actueel zijn, zijn toekomstgerichte uitspraken. Toekomstgerichte uitspraken beschrijven de huidige verwachtingen of toekomstvoorspellingen van Cushman & Wakefield. Toekomstgerichte uitspraken bevatten bekende en onbekende risico’s, onzekerheden en andere factoren die ervoor kunnen zorgen dat de daadwerkelijke resultaten of prestaties van Cushman & Wakefield inhoudelijk kunnen verschillen van toekomstige resultaten en prestaties die met de toekomstgerichte uitspraken worden beschreven of voorgespiegeld. Bepaalde van deze risico’s en onzekerheden staan beschreven in de onderdelen ‘Risicofactoren’ en ‘Waarschuwing omtrent toekomstgerichte uitspraken’ van de registratieverklaring op formulier S-1. Tenzij wettelijk verplicht neemt Cushman & Wakefield geen verantwoording voor openbaar bijwerken of aanpassen van toekomstgerichte uitspraken of gebeurtenissen na de datum van dit persbericht.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

 

 

Contacts

Cushman & Wakefield
Brad Kreiger
+1 312 424 8010
Brad.Kreiger@cushwake.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr