13:01 uur 21-06-2018

Cushman& Wakefield dient registratieverklaring in voor voorgestelde initiële openbare aanbieding

CHICAGO–(BUSINESS WIRE)– Cushman & Wakefield heeft vandaag bekendgemaakt dat zij een registratieverklaring heeft ingediend op formulier S-1 met de V.S. Securities and Exchange Commission (SEC) met betrekking tot een voorgestelde initiële aanbieding van haar gewone aandelen. Het aantal aandelen dat zal worden aangeboden en de prijs voor het aanbod zijn nog niet bepaald.

Morgan Stanley, J.P. Morgan, Goldman, Sachs & Co. LLC en UBS Investment Bank zullen de gezamenlijke bookrunning managers en vertegenwoordigers van de ondergetekenden voor de aanbieding zijn. Barclays Capital Inc., BofA Merrill Lynch, Citigroup Global Markets Inc., Credit Suisse Securities (USA) LLC en William Blair & Company, L.L.C. zal ook optreden als gezamenlijke bookrunning managers voor de aanbieding.

Dit aanbod zal uitsluitend worden gedaan door middel van een prospectus. Wanneer deze beschikbaar is, kan een kopie van de voorlopige prospectus verkregen worden bij Morgan Stanley & Co LLC. Ter attentie van: Prospectus Department, 180 Varick Street, 2nd Floor, New York, NY 10014, J.P. Morgan Securities LLC, Ter attentie van: Broadridge Financial Solutions, 1155 Long Island Avenue, Edgewood, NY 11717, email: prospectus-eq_fi@jpmchase.com, Goldman Sachs & Co. LLC, Ter attentie van: Prospectus Department, 200 West Street, Second Floor, New York, NY 10282, per telefoon: (866) 471-2526 of e-mail: prospectusny@ny.email.gs.com and UBS Securities LLC, Ter attentie van: Prospectus Department, 1285 Avenue of the Americas, New York, NY 10019, per telefoon: 888-827-7275 of e-mail: olprospectusrequest@ubs.com.

Voorafgaand aan het afsluiten van de voorgestelde aanbieding zal Cushman & Wakefield herstructureren van DTZ Jersey Holdings Limited, een bedrijf van Jersey Limited, de entiteit die vandaag de verklaring van registratie heeft ingediend, naar een naamloze vennootschap gevestigd in Engeland en Wales, met de naam Cushman & Wakefield plc.

Een verklaring van registratie met betrekking tot deze effecten is ingediend bij de SEC, maar is nog niet van kracht. Deze effecten mogen niet worden verkocht, noch mag er een aanbod tot koop geaccepteerd worden voorafgaande aan het tijdstip waarop de inschrijving van kracht wordt. Dit persbericht vormt geen aanbod tot verkoop of uitnodiging tot het doen van een aanbod om te kopen, noch zal er enige verkoop plaatsvinden van de effecten in enige staat of jurisdictie waar een dergelijk aanbod, uitnodiging of verkoop onwettig is voorafgaand aan registratie of kwalificatie krachtens de effectenwetgeving van een dergelijke staat of rechtsgebied.

Over Cushman & Wakefield

Cushman & Wakefield is een vooraanstaande dienstverlener voor onroerend goed die uitzonderlijke waarde levert door ideeën om te zetten voor bewoners en eigenaars van onroerend goed. Cushman & Wakefield behoort tot de grootste dienstverleners voor onroerend goed met 48.000 medewerkers in naar schatting 400 vestigingen in 70 landen. In 2017 had het bedrijf inkomsten van $ 6,9 miljard uit kerndiensten van het management van eigendom, faciliteiten en projecten, leasing, kapitaalmarkten, taxatie en andere diensten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

Cushman & Wakefield
Brad Kreiger
+1 312 424 8010
Brad.Kreiger@cushwake.com

 

Check out our twitter: @NewsNovumpr