14:49 uur 22-05-2018

Toshiba Memory Corporation van plan om het hoofdkantoor te verhuizen

TOKYO – (BUSINESS WIRE) – Toshiba Memory Corporation (TMC) kondigt aan dat het besloten heeft zijn hoofdkantoor in januari 2019 te verplaatsen naar Tamachi Station Tower S in de wijk msb Tamachi uit het Hamamatsucho-gebouw (Toshiba-gebouw).

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk de volledige versie op: https://www.businesswire.com/news/home/20180521006158/en/

TMC zal op 1 juni 2018 de bedrijfsactiviteit onder haar nieuwe aandeelhouders starten. Door de verhuizing van het hoofdkantoor zal TMC haar activiteiten uitbreiden zoals nodig is voor de groei van het bedrijf, en de productiviteit en motivatie van werknemers verbeteren in een nieuwe kantooromgeving. TMC voert daarnaast activiteiten uit zoals multifunctionele workshops om de werkstijl voor de toekomst te verkennen en een nieuwe kantooromgeving te creƫren waarin medewerkers vrij en open met elkaar kunnen communiceren.

Toshiba Memory Corporation Plans to Relocate Its Headquarters

TOKYO–(BUSINESS WIRE)– Toshiba Memory Corporation (TMC) announces that it has decided to relocate its headquarters to Tamachi Station Tower S in msb Tamachi district from the Hamamatsucho Building (Toshiba Building) in January 2019.

This press release features multimedia. View the full release here: https://www.businesswire.com/news/home/20180521006158/en/

Tamachi Station Tower S (Photo: Business Wire)

Tamachi Station Tower S (Photo: Business Wire)

TMC will launch corporate activity under its new shareholders on June 1st, 2018. Through moving the head office, TMC will expand its headquarters activities as required for business growth, and improve productivity and employee motivation in a new office environment. Along with this move TMC will conduct activities such as cross-functional workshops to explore the work style for the future, to create a new office environment in which employees can have free and open-minded communication with each other.

Outline of msb Tamachi, Tamachi Station Tower S
Address: 1-21 Shibaura 3-chome, Minato-ku, Tokyo
Access: 1-minute walk from Tamachi Station on JR Lines / 3-minute walk from Mita Station on Toei Asakusa Line and Mita Line

 

Contacts

Toshiba Memory Corporation
Kota Yamaji, +81-3-3457-3473
Business Planning Division
semicon-NR-mailbox@ml.toshiba.co.jp

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.