13:41 uur 22-05-2018

Toshiba Memory Corporation breidt productiecapaciteit van 3D-flash-geheugens uit door de bouw van een nieuwe productiefaciliteit in Kitakami, in de Iwate-prefectuur

TOKIO – (BUSINESS WIRE) – Toshiba Memory Corporation (TMC) kondigde vandaag het besluit aan om te beginnen met de bouw van een nieuwe ultramoderne fabriek voor BiCS FLASH™, het eigen 3D-flash-geheugen, in in juli van dit jaar in de plaats Kitakami, Iwate prefectuur.

TMC heeft in september vorig jaar Kitakami City gekozen als de volgende locatie om haar activiteiten uit te breiden en is begonnen met de voorbereidingen voor de bouw van de nieuwe fabriek. De vraag naar 3D-flashgeheugen neemt aanzienlijk toe als gevolg van de snel groeiende vraag naar SSD voor bedrijven voor datacenters en servers. TMC verwacht op middellange en lange termijn een aanhoudend sterke groei en de timing van haar bouwposities om deze groei te kunnen opvangen en haar activiteiten uit te breiden.

Toshiba Memory Corporation to Expand 3D Flash Memory Production Capacity by Building New Fabrication Facility at Kitakami, Iwate Prefecture

TOKYO–(BUSINESS WIRE)– Toshiba Memory Corporation (TMC) today announced that it decided to start construction of a new state-of-the-art fab for BiCS FLASH™, its proprietary 3D flash memory, in Kitakami, Iwate prefecture in July this year.

TMC has selected Kitakami City as the next location to expand its operations in September last year, and has started preparations for construction of the new fab. Demand for 3D flash memory is increasing significantly on fast growing demand for enterprise SSD for datacenters and servers. TMC expects continued strong growth in the mid and long term, and the timing of its construction positions it to capture this growth and expand its business.

The new fab will be completed in 2019, and will have a quake absorbing structure and an environmentally friendly design that includes the latest energy saving manufacturing equipment. It will also introduce an advanced production system that uses artificial intelligence (AI) to boost productivity. Decisions on the new fab’s equipment investment, production capacity and production plan will reflect market trends. TMC expects to continue its joint venture investments based on discussion with Western Digital in the new facility.

Toshiba Memory Iwate Corporation, a wholly owned subsidiary of TMC established to manage the start-up and operation of the facility, plans to recruit 370 new graduates in FY2018.

Going forward, TMC will expand its memory and SSD business and boost competitiveness by timely investments responding to market needs, and by development of BiCS FLASH™ and new generation memories.

Contacts

Toshiba Memory Corporation
Kota Yamaji, +81-3-3457-3473
Business Planning Division
semicon-NR-mailbox@ml.toshiba.co.jp

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.