12:00 uur 14-03-2018

Diligent benoemt Ken Surdan als Chief Product Officer

Met continu innovatie als prioriteit, verdiept Diligent investering om evoluerende bestuurlijke behoeften van klanten te digitaliseren

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Diligent Corporation, de leider in Enterprise Governance Management, heeft vandaag de benoeming aangekondigd van Ken Surdan als Chief Product Officer in het kantoor van het bedrijf in New York City. Surdan krijgt de opdracht om de missie van Diligent om innovatieve technologie te bevorderen voor bestuurders voort te zetten. Deze recente aanstelling is een bewijs van de toewijding van Diligent in de bestuursruimte om te voldoen aan de behoefte aan bredere oplossingen die het volledige scala aan bestuurlijke verantwoordelijkheden digitaliseren en veilig beheren. Surdan treedt toe als de nieuwste strategische investering van Diligent kort na de aankondiging van het bedrijf van de Governance Cloud, de enige uitgebreide suite van besturingsinstrumenten die is gebouwd om ‘s werelds toonaangevende organisaties te helpen.

“Elke dag zien we nieuwe krantenkoppen die de risico’s van ondoeltreffend bestuur weerspiegelen,” aldus Brian Stafford, CEO van Diligent. “Onze investering in Ken en zijn capaciteiten onderstrepen onze diepe toewijding om niet alleen onze klanten voor te bereiden op de hedendaagse bestuurdelijke uitdagingen, maar ook om onze technologie naar een hoger niveau te tillen en innovatie in de bestuurlijke ruimte te stimuleren.”

Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van productstrategie, ontwikkeling en technologische innovatie, staat Surdan bekend als een veteraan in de SaaS-sector met een schat aan ervaring om de schaal van de al uitgebreide reeks besturingsinstrumenten van Diligent te vergroten. Surdan bekleedde verschillende functies op leidinggevend niveau bij snelgroeiende particuliere en openbare technologiebedrijven. Hij heeft uitstekende product- en technologieteams opgebouwd bij innovatieve bedrijven, waaronder Endurance International, Constant Contact en National Leisure Group, een online reisonderneming die hij hielp groeien van $ 80 miljoen tot $ 900 miljoen aan inkomsten. Als ervaren industrieleider met een toekomstgerichte benadering ten aanzien van productinnovatie en bestuur, is Surdan van instrumenteel belang voor het bevorderen van de bedrijfsstrategie van Diligent.

Diligent, een bedrijf dat meer dan 12.000 organisaties en 400.000 gebruikers wereldwijd van dienst is met tools die via de Governance Cloud centraal toegankelijk zijn, introduceert met trots de benoeming van Surdan als bewijs van haar niet-aflatende missie om het vermogen van klanten om hun bestuurlijke verantwoordelijkheden te digitaliseren, te verbreden.

“Diligent is een bedrijf dat ik bewonder vanwege de ongeëvenaarde toewijding aan de klant, evenals de unieke kans om belangrijke problemen die bestaan in een snel evoluerende bestuursmarkt op te schalen en op te lossen,” stelde Ken Surdan, Chief Product Officer van Diligent. “Ik kijk ernaar uit om met Brian en het Diligent-team samen te werken ten behoeve van een zeer invloedrijke groep klanten die houden van de producten die wij te bieden hebben.”

Over Diligent

Diligent is de toonaangevende leverancier van veilige oplossingen voor corporate governance en samenwerking voor besturen en senior executives. Meer dan 12.000 klanten in meer dan 90 landen en op alle zeven continenten vertrouwen op Diligent voor de veilige distributie van bestuursmaterialen, tot beveiligde berichtenuitwisseling, geïntegreerde compliance, bestuursevaluatie en entiteitsbeheer. Governance Cloud is de enige oplossing die tegemoet komt aan de evoluerende bestuurlijke behoeften van toonaangevende organisaties. Ga naar www.diligent.com voor meer informatie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

MWWPR voor Diligent
Greg Nyhan, +1 646-215-6884
gnyhan@mww.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr