11:55 uur 08-02-2018

Diligent introduceert Governance Cloud, de meest uitgebreide suite van Governance-oplossingen op de markt van dit moment

Governance Cloud loopt in de pas met de vereisten van vooraanstaande organisaties op het gebied van naleving en risicobeheer en stelt directie- en bestuursteams in staat de meest complexe uitdagingen te overwinnen

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Diligent Corporation introduceert met veel enthousiasme Diligent Governance Cloud – de enige geïntegreerde en beveiligde oplossing voor enterprise governance management die organisaties in staat stelt best-in-class governance te realiseren. Nu organisaties steeds complexer worden en de behoeften op het gebied van regulering en naleving steeds strenger worden, stelt Governance Cloud directieleden en bestuurders in staat risico’s effectiever te beheren en te voldoen aan de behoeften in de bestuurskamer en daarbuiten.

Tegenwoordig staan governancebeleid en -activiteiten bij de meeste bedrijven hoog op de agenda. Diligent merkte echter op dat bij de meeste GRC-oplossingen (Governance, Risk and Compliance) de nadruk te veel lag op risico en naleving, en niet op governance. Deze lacune plaatste bestuurders en directieleden in een kwetsbare positie die kan leiden tot reputatieschade en negatieve gevolgen voor de bedrijfsactiviteiten. Met de introductie van Governance Cloud dicht Diligent dit gat door haar oplossing uit te breiden en de eerste allesomvattende oplossing voor enterprise governance management te creëren.

“De belangen voor bestuurders en directieleden op het gebied van het beheer van kritieke kwesties, zoals cyberrisico, regelgeving, cultuur en ethiek en de constante druk om te presteren in zakelijk opzicht, zijn nog nooit zo groot geweest,” aldus Brian Stafford, CEO van Diligent Corporation. “We weten dat onze cliënten behoefte hebben aan bredere oplossingen om al hun verantwoordelijkheden op het gebied van governance eenvoudiger te kunnen digitaliseren en op een veilige manier te kunnen beheren. Diligent’s Governance Cloud is ons antwoord op de behoefte van de markt aan een veilige, volledig geïntegreerde oplossing.”

Een transformatie van bestuurlijke governance – innovatieve oplossingen bevorderen samenwerking en vertrouwen

Met meer dan een decennium aan ervaring als marktleider en met meer dan 12.000 cliënten en 400.000 gebruikers op directie- en bestuurlijk niveau, heeft Diligent de afgelopen twee jaar samen met cliënten gewerkt aan de ontwikkeling van de diverse componenten van de Governance Cloud. Deze volledige oplossing is ontworpen om de voldoen aan de immer groeiende behoeften aan veilige distributie van bestuursinformatie, beveiligd berichtenverkeer, geïntegreerde naleving, bestuursevaluatie en entiteitsbeheer. Governance Cloud is de enige oplossing die voldoet aan de dynamische behoeften van toonaangevende organisaties op het gebied van governance.

Deven Parekh, Managing Director van Insight Venture Partners, dat in 2016 de samenwerking met Diligent is aangegaan om een besloten vennootschap op te richten, en een vooraanstaande belegger in technologie zegt: “Als directielid van een grote verscheidenheid van bedrijven, van groot tot klein, weet ik uit eigen ervaring dat er een gebrek is aan hulpmiddelen waarmee directieleden meer informatie kunnen verkrijgen over het bedrijf en inzicht kunnen verkrijgen in risico’s en nalevingskwesties. Het is mooi om te zien dat Diligent blijft innoveren en oplossingen blijft bieden die de duidelijke behoefte van de markt aan een op governance gefocuste oplossing vervullen.

Organisaties kunnen beginnen met de Diligent Boards-kerntoepassing en in de loop der tijd verder groeien met Governance Cloud, of direct beginnen met de bredere Governance Cloud-oplossing. Bestaande cliënten, van Fortune 500-bedrijven tot kleinere bedrijven die zich nog in de groeifase bevinden, uit uiteenlopende sectoren, van financiële dienstverlening en technologie tot onderwijs en non-profit, kunnen naadloos toegang verkrijgen tot het volledige bereik van de Governance Cloud-oplossing, ondersteund door de bekroonde klantenservice van Diligent.

Governance Cloud, waarin alle oplossingen van Diligent zijn samengebracht, biedt geheel veilige, gecentraliseerde toegang tot materialen aan diverse directie- en bestuursteams, en biedt een betrouwbaar platform voor digitale communicatie en samenwerking.

Governance Cloud gaat vergezeld van de ongeëvenaarde klantenondersteuning, gebruiksvriendelijke technologie en het opgebouwde vertrouwen van Diligent. Meer informatie over Governance Cloud: https://diligent.com/governance-cloud.

Over Diligent

Diligent is de toonaangevende leverancier van veilige zakelijke oplossingen voor governance en samenwerking voor directies en bestuurders. Meer dan 12.000 cliënten in meer dan 90 landen op alle zeven continenten vertrouwen op Diligent voor veilige distributie van bestuursmaterialen, beveiligd berichtenverkeer, geïntegreerde naleving, bestuursevaluatie en entiteitsbeheer. Governance Cloud is de enige oplossing die voldoet aan de dynamische behoeften van toonaangevende organisaties op het gebied van governance. Zie www.diligent.com voor meer informatie.

Over Insight

Insight Venture Partners is een vooraanstaand internationaal venture capital en private equity bedrijf dat belegt in snelgroeiende technologie- en softwarebedrijven die transformatieve veranderingen teweegbrengen binnen hun sector. Insight is opgericht in 1995 en heeft meer dan $18 miljard binnengehaald en geïnvesteerd in meer dan 300 ondernemingen wereldwijd. De missie van Insight is het vinden en financieren van, en werken met bestuurders met visie, en hen te voorzien van praktische groeiexpertise om duurzaam succes te faciliteren. Voor meer informatie over Insight en al haar beleggingen kunt u terecht op www.insightpartners.com of op Twitter @insightpartners.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

MWWPR
Greg Nyhan, +1 646-215-6884
gnyhan@mww.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr