13:16 uur 06-02-2018

Philips SpeechLive biedt nu een pakket voor onbeperkte spraakherkenning aan

Hogere nauwkeurigheid van spraakherkenning dankzij individuele woordenlijsten en zelflerende profielen

WENEN–(BUSINESS WIRE)– Speech Processing Solutions, de nummer 1 ter wereld in professionele dicteeroplossingen, heeft nu een gloednieuw pakket van zijn Philips SpeechLive-dicteerworkflowoplossing beschikbaar gesteld. Het nieuwe Philips SpeechLive uitgebreid business pack met onbeperkte spraakherkenning bevat alle voordelen van het klassieke Philips SpeechLive-abonnement, maar biedt daarnaast onbeperkte professionele spraakherkenning.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20180206005095/nl/

Een perfecte combinatie van volledige mobiliteit en professionele spraakherkenning

De Philips SpeechLive-dicteeroplossing bespaart drukbezette professionals, zoals advocaten en artsen, veel tijd doordat ze hun spraak efficiënter in tekst kunnen omzetten. De nieuwe oplossing biedt gebruikers nu nog meer flexibiliteit. Dr. Thomas Brauner, CEO van Speech Processing Solutions, legt uit waarom: “Gebruikers kunnen hun dictaten nu rechtstreeks vanaf hun smartphone naar Philips SpeechLive verzenden. Daar wordt de spraak professioneel getranscribeerd, waarna het tekstdocument wordt teruggezonden naar de telefoon.”

Onbeperkte professionele spraakherkenning in zes talen

De professionele spraakherkenning wordt mogelijk gemaakt door de professionele workflowsoftware SpeechExec Pro 10.2 van Philips en de professionele Dragon NaturallySpeaking-spraakherkenning van Nuance. De spraakherkenning is beschikbaar in het Engels, Duits, Frans, Nederlands, Italiaans en Spaans. Gebruikers van Philips SpeechLive kunnen bovendien profiteren van individuele profielen en woordenlijsten. “Het is nu mogelijk om je eigen termen in de oplossing te integreren en wijzigingen aan te brengen in je transcripties. Dankzij dit leerproces wordt spraakherkenning steeds nauwkeuriger“, voegt dr. Brauner toe. Gebruikers hebben nu ook de mogelijkheid om documentsjablonen rechtstreeks aan hun transcripties toe te wijzen vanaf hun smartphone, gebaseerd op de naam van de auteur en/of het soort werk. De gebruiker kan de samenvatting van een afspraak met een cliënt opnemen met zijn/haar smartphone en het bestand razendsnel laten transcriberen.

Professionele transcriptieservice beschikbaar

Philips SpeechLive biedt ook een transcriptieservice, waarbij professionals de opnames voor de gebruikers uittypen (service enkel beschikbaar in het EN, FR en DE). Deze functie kan perfect in combinatie met de spraakherkenningssoftware worden gebruikt, bijvoorbeeld om ingewikkelde documenten te transcriberen. Bij elk SpeechLive-abonnement is 10 minuten gratis transcriptie inbegrepen.

Het Philips SpeechLive uitgebreid business pack met onbeperkte spraakherkenning kost eenmalig slechts €99 (excl. BTW) per gebruiker. Gebruikers die al gebruikmaken van SpeechLive kunnen ook hun huidige oplossing upgraden door contact op te nemen met hun Philips SpeechLive-verkoper bij wie ze hun oplossing hebben aangeschaft.

Zie voor meer informatie: www.speechlive.com

www.philips.com/dictation

Over Speech Processing Solutions
Speech Processing Solutions is de wereldleider in professioneel dicteren. Opgericht in 1954 in Oostenrijk al seen deel van Philips, is de firma al 60 jaar de drijvende kracht achter innovaties op het gebied van spraak-naar-tekst oplossingen. Door steeds te streven naar uitmuntendheid en de nadruk te leggen op uitstekende kwaliteit, heeft de firma baanbrekende producten ontworpen zoals het mobiele Philips SpeechAir apparaat, de Philips PocketMemo voice recorder, de Philips SpeechMike Premium USB dictateermicrofoon en de Philips voice recorder app voor smartphones. De meest recente innovatie, Philips SpeechLive, maakt dicteren sneller en praktischer dan ooit door de beveiligde dicteerworkflow naar de cloud te brengen. Dankzij oplossingen die perfect zijn aangepast aan de individuele behoeften per sector, kunnen professionals besparen op tijd en middelen en daardoor zo efficiënt mogelijk werken.

U kunt Speech Processing Solutions volgen op:
Facebook: http://www.facebook.com/philipsvoicetracer
Instagram: https://www.instagram.com/philips_dictation/
Twitter @speech_com: http://www.twitter.com/speech_com
YouTube: http://www.youtube.com/philipsdictation
LinkedIn: http://www.linkedin.com/company/speech-processing-solutions

 

Contacts

Speech Processing Solutions
Lea Pachta
lea.pachta@speech.com
Tel: +43 160529-1744
www.philips.com/dictation

Check out our twitter: @NewsNovumpr