14:33 uur 24-10-2017

RevolutionAir: Philips lanceert gloednieuwe draadloze SpeechMike Premium Air

De nieuwe draadloze Philips SpeechMike Premium Air-dicteermicrofoon ligt nu in de winkel

WENEN–(BUSINESS WIRE)– Speech Processing Solutions, de nummer 1 ter wereld in professionele dicteeroplossingen, heeft zijn nieuwste innovatie uitgebracht: de draadloze SpeechMike Premium Air-dicteermicrofoon. Voor het eerst biedt het nieuwe apparaat niet alleen een uitstekende audio-opnamekwaliteit – voor uitzonderlijke spraakherkenningsresultaten en een eersteklas ergonomie – maar ook een draadloze dicteermicrofoon die werkt met 100% lossless spraaktechnologie. De dicteermicrofoon stelt gebruikers in staat om hun stemgeluid razendsnel om te zetten in tekst. Hierdoor besparen ze tijd en kunnen ze efficiënter te werk gaan.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20171024005098/nl/

Philips SpeechMike Premium Air (Photo: Business Wire)

Philips SpeechMike Premium Air (Photo: Business Wire)

Spraaktechnologie zonder kwaliteitsverlies

Het hoogwaardige apparaat biedt maximale mobiliteit zonder in te leveren op kwaliteit. Dr. Thomas Brauner, CEO van Speech Processing Solutions, verklaart: “Onze unieke nieuwe apparaat biedt gebruikers de mogelijkheid om te profiteren van alle voordelen van de toonaangevende Philips SpeechMike Premium, maar zonder de beperkingen van een kabel.” De nieuwe Philips SpeechMike Premium Air maakt gebruik van een spraaktechnologie zonder kwaliteitsverlies, waardoor gebruikers draadloos kunnen werken en het signaal, tot op vijf meter afstand van hun werkstation, niet wordt onderbroken.

Meer bewegingsvrijheid tijdens het dicteren

Het meegeleverde docking station laadt het apparaat draadloos in minder dan drie uur op en maakt direct verbinding met het apparaat van de gebruiker. “Het opgeladen apparaat kan eenvoudig 24 uur lang gebruikt worden. Dit is zeer nuttig voor mensen in ziekenhuizen, advocatenkantoren en andere plekken met hoge administratieve lasten die het veel gebruiken”, aldus Dr. Brauner. Wanneer het docking station in combinatie met een voetpedaal wordt gebruikt, stelt het gebruikers van de SpeechMike Premium Air bovendien in staat om hands-free opnames te maken.

Microfoon van studiokwaliteit voor spraakherkenning

De vrij-beweegbare, losgekoppelde microfoon van de SpeechMike Premium Air is voorzien van een ruisonderdrukkend “popfilter” en een microfoonrooster met zeshoekige openingen, waardoor de microfoon drie keer zoveel geluid kan opvangen dan zijn voorganger. Al deze unieke functies bieden de garantie dat er vrijwel geen achtergrond-, klik-, lucht of constructiegeluid wordt opgenomen. Dit helpt gebruikers om audio-opnames van uitzonderlijk hoge kwaliteit te bereiken, wat nagenoeg perfecte spraakherkenningsresultaten tot gevolg heeft.

Eenvoudige plug & play met vrij te configureren toetsen

De SpeechMike Premium Air ondersteunt plug & play functionaliteit en is volledig compatibel met vorige SpeechMike versies. Een kantoor of praktijk kan naadloos samenwerken, zelfs wanneer werknemers verschillende modellen gebruiken. De SpeechMike Premium Air bevat ook vrij te configureren toetsen om in te spelen op de behoeften van toonaangevende spraakherkenningsoplossingen.

Dit apparaat werkt perfect samen met de nieuwste Philips SpeechExec Pro-software met geïntegreerde spraakherkenning, evenals met de Philips SpeechLive dicteerworkflow-oplossing in de cloud, om maar enkele voorbeelden te noemen. SpeechLive biedt een breed scala aan unieke functies, maar staat vooral bekend om zijn professionele transcriptieservice, waarbij getrainde transcribenten de opnames uitschrijven.

„Eens je de nieuwe SpeechMike Premium Air hebt geprobeerd en zijn onbetwist gebruiksgemak en uitstekende spraakherkenningsprestatie hebt ondervonden en ook de gelegenheid hebt gehad rond te wandelen in je kantoor tijdens het opnemen, dan wil je nooit meer terug naar een apparaat met draad! Dit is de doorbraak waar onze klanten en de hele spraakindustrie op zaten te wachten!” concludeert Dr. Brauner.

Ga voor meer informatie over Philips dicteeroplossingen naar: www.philips.com/dictation

Over Speech Processing Solutions

Speech Processing Solutions is de wereldleider in professioneel dicteren. Opgericht in 1954 in Oostenrijk al seen deel van Philips, is de firma al 60 jaar de drijvende kracht achter innovaties op het gebied van spraak-naar-tekst oplossingen. Door steeds te streven naar uitmuntendheid en de nadruk te leggen op uitstekende kwaliteit, heeft de firma baanbrekende producten ontworpen zoals het mobiele Philips SpeechAir apparaat, de Philips PocketMemo voice recorder, de Philips SpeechMike Premium USB dictateermicrofoon en de Philips voice recorder app voor smartphones. De meest recente innovatie, Philips SpeechLive, maakt dicteren sneller en praktischer dan ooit door de beveiligde dicteerworkflow naar de cloud te brengen. Dankzij oplossingen die perfect zijn aangepast aan de individuele behoeften per sector, kunnen professionals besparen op tijd en middelen en daardoor zo efficiënt mogelijk werken.

U kunt Speech Processing Solutions volgen op:

Facebook: http://www.facebook.com/philipsvoicetracer

Instagram: https://www.instagram.com/philips_dictation/

Twitter @speech_com: http://www.twitter.com/speech_com

YouTube: http://www.youtube.com/philipsdictation

LinkedIn: http://www.linkedin.com/company/speech-processing-solutions

 

Contacts

Speech Processing Solutions
Lea Pachta
lea.pachta@speech.com
Tel: +43 160529-1744
www.philips.com/dictation

Check out our twitter: @NewsNovumpr