12:36 uur 05-12-2017

Philips introduceert vernieuwde versie van SpeechLive spraak-naar-tekst-oplossing

Versie 8.5 bevat nieuwe functies en kan gratis worden uitgetest

WENEN–(BUSINESS WIRE)– Speech Processing Solutions, de nummer 1 ter wereld in professionele dicteeroplossingen, heeft zojuist de nieuwste versie van zijn Philips SpeechLive dicteer- en spraakherkenningsworkflowoplossing geïntroduceerd. Met de cloudgebaseerde oplossing besparen drukbezette werkers tijd en middelen doordat ze flexibeler kunnen werken en hun spraak sneller dan ooit tevoren kunnen omzetten in uitgewerkte documenten. De nieuwste versie van de software is nog gebruiksvriendelijker en bevat nieuwe functies en een verbeterde stabiliteit voor een nog efficiëntere dicteerworkflow.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20171205005115/nl/

Philips SpeechLive (Photo: Business Wire)

Philips SpeechLive (Photo: Business Wire)

Nieuwe SpeechLive-uploadclient

De verbeterde uploadclient stuurt audiobestanden van dicteerrecorders automatisch door naar het SpeechLive-systeem. Deze nieuwe functie werkt op Windows-computers in combinatie met alle Philips-apparaten waaronder de Philips Pocket Memo, SpeechAir en Voice Tracer. Zelfs klanten die geen Philips-apparaten gebruiken voor hun opnamen kunnen profiteren van deze tijdsbesparende innovatie. Gebruikers hoeven alleen hun dicteerrecorder aan te sluiten op hun pc, waarna de bestanden automatisch worden verzonden.

E-mailmelding voor backoffice

Een andere nieuwe functie in SpeechLive 8.5 zorgt ervoor dat transcribenten automatisch e-mailmeldingen ontvangen wanneer ze een nieuw dictaat ontvangen in hun SpeechLive inbox. Zo kunnen de mensen in de backoffice sneller dan ooit tevoren beginnen aan belangrijke taken. “We wilden de workflowmogelijkheden voor onze gebruikers verbeteren, zodat ze hun werk nog sneller dan ooit tevoren af kunnen hebben”, legt Dr Thomas Brauner, CEO van Speech Processing Solutions, uit.

Transcriptie- en -spraakherkenningsservice

Philips SpeechLive biedt twee aanvullende productiviteitsservices aan zijn gebruikers: Philips spraakherkenningsservice en Philips transcriptieservice. “De transcriptieservice is ideaal voor die momenten waarop uw assistent of transcribent er niet is of het te druk heeft. Onze zeer ervaren transcribenten verzorgen zelfs de meest ingewikkelde transcripties voor u en sturen ze snel terug”, voegt Dr Brauner toe.

Gratis uittesten met gratis spraakherkenningsminuten

Philips laat klanten de oplossing geheel vrijblijvend 30 dagen gratis uittesten. De gratis proefversie omvat 10 minuten gratis spraakherkenning en 10 minuten gratis transcriptie, zodat gebruikers deze aanvullende services ook kunnen uitproberen.

Ga naar www.speechlive.com om u aan te melden voor een gratis proefversie.

Over Speech Processing Solutions

Speech Processing Solutions is de wereldleider in professioneel dicteren. Opgericht in 1954 in Oostenrijk al seen deel van Philips, is de firma al 60 jaar de drijvende kracht achter innovaties op het gebied van spraak-naar-tekst oplossingen. Door steeds te streven naar uitmuntendheid en de nadruk te leggen op uitstekende kwaliteit, heeft de firma baanbrekende producten ontworpen zoals het mobiele Philips SpeechAir apparaat, de Philips PocketMemo voice recorder, de Philips SpeechMike Premium USB dictateermicrofoon en de Philips voice recorder app voor smartphones. De meest recente innovatie, Philips SpeechLive, maakt dicteren sneller en praktischer dan ooit door de beveiligde dicteerworkflow naar de cloud te brengen. Dankzij oplossingen die perfect zijn aangepast aan de individuele behoeften per sector, kunnen professionals besparen op tijd en middelen en daardoor zo efficiënt mogelijk werken.

U kunt Speech Processing Solutions volgen op:

Facebook: http://www.facebook.com/philipsvoicetracer

Instagram: https://www.instagram.com/philips_dictation/

Twitter @speech_com: http://www.twitter.com/speech_com

YouTube: http://www.youtube.com/philipsdictation

LinkedIn: http://www.linkedin.com/company/speech-processing-solutions

 

Contacts

Neem voor meer informatie contact op met:
Speech Processing Solutions
Lea Pachta
lea.pachta@speech.com
Tel: +43 160529-1744
www.philips.com/dictation

Check out our twitter: @NewsNovumpr