17:54 uur 14-09-2017

Tmall van Alibaba Group ondersteunt New York Fashion Week: The Shows

Amerikaanse ontwerpers nemen deel aan de Tmall 2017 ‘See-Now Buy-Now’-modeshow vóór 11.11, ‘s werelds grootste winkeldag

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Tmall van Alibaba Group (NYSE: BABA), China’s grootste consumentenplatform voor merken en retailers, heeft aangekondigd dat het een officiële partner is geworden van New York Fashion Week (NYFW): The Shows, in samenwerking met Suntchi, om Amerikaanse ontwerpers en merken te helpen gebruik te maken van de schaal en technologie van Alibaba om de markt van China voor het eerst te bereiken.

Als onderdeel van de samenwerking heeft Alibaba gekozen voor ontwerpers van NYFW die gaan deelnemen aan Tmall’s tweede jaarlijkse ‘see-now buy-now’-modeshow van 2017, een wereldwijd mode-evenement dat plaatsvindt in oktober in de aanloop naar Alibaba’s 11.11 Global Shopping Festival, de grootste winkeldag ter wereld. Vorig jaar livestreamde Alibaba dit evenement voor 7 miljoen kijkers waaraan meer dan 50 internationale merken deelnamen. Door samen te werken met Alibaba krijgen toonaangevende Amerikaanse ontwerpers zoals Opening Ceremony en Robert Geller voor het eerst de aandacht van de meer dan een half miljard consumenten die de platforms van Alibaba bezoeken.

In een poging om interculturele uitwisseling tussen de VS en China te bevorderen, zal het partnerschap ook ‘NYFW: China Day’ introduceren. Dit is een uniek evenement met toonaangevende Chinese ontwerpers geselecteerd uit de Tmall 2017 ‘see-now buy-now’-modeshow tijdens NYFW: The Shows in september 2018.

“We zijn enthousiast om NYFW: The Shows te ondersteunen om Amerikaanse merken en retailers de mogelijkheid te bieden om de almaar groeiende Chinese consumentenbasis te bereiken,” aldus Michael Evans, Alibaba Group President. “De schaal, technologie en diepgaande consumenteninzichten van Alibaba voorzien merken en ontwerpers van echt unieke aanbiedingen om op nieuwe en innovatieve manieren contacten te leggen met de consumenten in de grootste markt ter wereld.”

“We begonnen 15 jaar geleden met Opening Ceremony, geïnspireerd op een reis die we maakten naar Hong Kong. Met familiewortels gevestigd in China, is het enorm enerverend om samen te werken met een dergelijk impactvol bedrijf als Alibaba om ons verhaal te delen en onze mondiale voetafdruk te vergroten,” gaven Humberto Leon en Carol Lim, oprichters van Opening Ceremony, te kennen.

“We zijn enorm verheugd om ons merk in China op te bouwen en onze winkelervaring aan te passen met behulp van Alibaba’s innovatieve technologie om ons merk toegankelijker te maken voor de groeiende basis van Chinese consumenten, die cruciaal is voor onze wereldwijde uitbreiding,” stelde ontwerper Robert Geller.

Over Alibaba Group

De missie van de Alibaba Group is het overal gemakkelijk te maken zaken te doen. Het bedrijf streeft ernaar vorm te geven aan de toekomstige infrastructuur van de handelswereld. In de visie van het bedrijf zullen klanten samenkomen, werken en wonen bij Alibaba, en blijft het bedrijf ten minste 102 jaar bestaan.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Alibaba Group
Sharon Chan, +1 415-361-8219
sharon.chan@alibaba-inc.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr