21:43 uur 18-06-2024

ExaGrid wint “Enterprise Backup Hardware Vendor of the Year” en meer bij Storage Awards 2024

ExaGrid-product, partnerschappen en team erkend op “The Storries XXI” in Londen

MARLBOROUGH, Mass.–(BUSINESS WIRE)– ExaGrid ®, de enige oplossing voor gelaagde back-upopslag met langdurige retentie, niet-netwerkgerichte lagen (met air-gapped backup), uitgestelde wisacties en onveranderlijkheid voor ransomware-herstel, kondigde vandaag aan dat het bedrijf twee prijzen heeft ontvangen tijdens de 21ste jaarlijkse Storage Awards-ceremonie, “The Storries XXI,” gehouden in Londen op 6 juni 2024.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240618388229/nl/

Photo courtesy of the Storage Awards.

Photo courtesy of the Storage Awards.

ExaGrid werd uitgeroepen tot Enterprise Backup Hardware Vendor van het jaar en ontving de Storage Solution of the Year – Corporate-award samen met zijn belangrijke kanaalpartner Convergent Technology voor het bieden van gegevensbescherming voor een nationaal infrastructuurproject.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Mary Domenichelli

ExaGrid

mdomenichelli@exagrid.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr