12:55 uur 30-05-2024

Xylem onthult meerjarige groeistrategie op 2024 Investor Day

Introduceert financieel kader voor de lange termijn en herbevestigt de vooruitzichten voor het lopende jaar

WASHINGTON–(BUSINESS WIRE)– Xylem Inc. (NYSE: XYL), een toonaangevend wereldwijd watertechnologiebedrijf dat klanten en gemeenschappen in staat stelt te bouwen aan een meer waterzekere wereld, ontvouwt zijn meerjarige groeistrategie en zet het financiële kader voor de lange termijn uiteen tijdens de vandaag gehouden Investor Day. Matthew Pine, president en CEO van Xylem, zal samen met andere senior managers een update geven van de plannen van het bedrijf om meer dan marktconforme groei te realiseren en de marges te verhogen door een vereenvoudigde bedrijfsvoering.Ook zullen de prioriteiten bij de toewijzing van kapitaal worden belicht.

Het programma biedt verder updates over de integratie van Evoqua en de huidige en toekomstige groeimogelijkheden van het bedrijf, en toont de nieuwe financiële doelstellingen tot 2027.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Houston Spencer (Media)

+1 (914) 240-3046

Houston.Spencer@xylem.com

Andrea van der Berg (Investeerders)

+1 (914) 260-8612

Andrea.vanderBerg@xylem.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr