17:50 uur 30-05-2024

Nieuwe peiling toont aan dat drie kwart van de rokers verkeerde overtuigingen over vapen heeft

PRAAG–(BUSINESS WIRE)– Het mondiale netwerk We Are Innovation heeft vandaag de resultaten gepubliceerd van een peiling die aantoont dat een verbijsterend drie kwart van de rokers verkeerdelijk ervan overtuigd is dat vapen even schadelijk is als roken.

Uit recent onderzoek gevoerd door Ipsos blijkt dat 74 procent van de rokers over de hele wereld ervan overtuigd is dat vapen minstens even schadelijk is als roken. Deze alarmerende epidemische misvatting houdt een eeuwige cyclus van te voorkomen ziekte en overlijden in stand, omdat mensen worden afgeschrikt om naar veiligere alternatieven over te stappen. De potentiële gevolgen hiervan zijn ontzettend.

Landen die met succes de prevalentie van roken hebben verminderd, hebben rokers in staat gesteld om naar alternatieve producten te grijpen, zoals vapes en nicotinezakjes, gepaard met nauwkeurige informatie over de betreffende risico’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

info@somosinnovacion.lat
+44 7460 970216

Check out our twitter: @NewsNovumpr