13:11 uur 09-04-2024

Innovation Meets Regulation: internationale webinar ging op verkenning naar doeltreffende strategieën om roken tegen te gaan

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– We Are Innovation hield de webinar “ Innovation Meets Regulation: The 2024 Effective Anti-Smoking Policies Global Index .” Dit krachtige overleg knoopte aan bij de officiële start van de campagne gewijd aan de lancering van de anti-smoking index . De webinar, waaraan leden van het Europese parlement, experts op gebied van regelgeving, economisten en innovatie-experts deelnamen, wierp licht op de regelgevende kaders met betrekking tot beleidslijnen tegen het roken van de meest prominente wereldwijde autoriteiten in dit domein.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240408684279/nl/

Federico N. Fernández lichtte toe: “Bij We Are Innovation werken we aan problemen die een innovatieve benadering en innovatieve oplossingen vragen. Een van de domeinen waarvan we het belangrijke potentieel voor verbetering onderkennen, is in innovatieve nicotineproducten. Onze index omvat een wereldbevolking van 5,5 miljard mensen, waardoor de mogelijkheid wordt geboden om de verschillen te zien in internationale beleidslijnen tegen het roken en kaders ten behoeve van verbetering.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

info@somosinnovacion.lat
+44 7460 970216

Check out our twitter: @NewsNovumpr