15:07 uur 30-05-2024

HTEC versterkt Britse aanwezigheid met benoeming van landendirecteur

SAN MATEO, Calif.–(BUSINESS WIRE)– HTEC, een wereldwijd bedrijf dat end-to-end digitale productontwikkeling en engineeringdiensten levert, heeft onlangs Mark Scrivener benoemd tot algemeen directeur voor het Verenigd Koninkrijk. Mark is een groot voorstander van mensgerichte UX-initiatieven en heeft een bewezen staat van dienst in het aansturen van productinnovatie en het begeleiden van digitale transformaties. Als nationaal directeur richt hij zich op het verfijnen van bedrijfsstrategieën, en zal hij partnerschappen onderhouden en teams samenstellen om tegemoet te komen aan unieke klantbehoeften.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240529429367/nl/

HTEC appoints Mark Scrivener as its UK managing director (Photo: Business Wire)

HTEC appoints Mark Scrivener as its UK managing director (Photo: Business Wire)

Sinds de oprichting van HTEC in 2018 in het Verenigd Koninkrijk werkt HTEC samen met regionale organisaties in verschillende sectoren om deze te helpen bij het ontwerpen en aanbieden van innovatieve producten en diensten op de markt. Voor Mark levert het gebruik van vooruitstrevende strategieën, geavanceerde technologieën en een gebruikersgerichte aanpak een cruciaal concurrentievoordeel op.

De Britse markt wordt gekenmerkt door snelle verschuivingen en hevige concurrentie. Om te kunnen floreren, hebben bedrijven behoefte aan flexibiliteit en een vooruitziende blik. Bij HTEC maken we gebruik van marktonderzoek en de nieuwste industrie- en technologietrends om innovatieve producten te ontwikkelen die de organisaties van onze klanten vooruithelpen. Meer dan ooit is de sleutel het vakkundig gebruiken van massagegevens om de gebruikerservaring te hyperpersonaliseren.”

Als Country Director zal Mark zijn uitgebreide ervaring in verschillende sectoren en uitzonderlijke kennis van de Britse markt inzetten om de activiteiten van HTEC in het Verenigd Koninkrijk verder te verbeteren. Hij gelooft dat HTEC zich onderscheidt van de concurrentie in het Verenigd Koninkrijk omdat het end-to-end-oplossingen kan leveren voor het volledige klantentraject.

“Ik kwam bij HTEC als onderdeel van Momentum Design Lab, het toonaangevende, bekroonde UX-ontwerpbedrijf in het Verenigd Koninkrijk, dat in 2021 werd overgenomen door HTEC. De mix van Momentum’s product- en UX-ontwerpcapaciteiten en HTEC’s diepgaande technische expertise maakt het ons mogelijk om een probleem vanuit meerdere perspectieven te bekijken – ontwerp, product, techniek en ervaring. We nemen die middenweg met een grote bagage aan ervaring en gaan uitdagingen aan met behoud van de flexibiliteit die de meeste bedrijven niet hebben.”

Ook zal het Britse team de strategische plannen blijven uitbreiden, met een focus op engineering, leiderschap en bedrijfsontwikkelingsfuncties. Onze nieuwe managing director is enthousiast om onze partners persoonlijk te ontmoeten en nodigt potentiële klanten uit voor een bezoek aan ons kantoor in Londen.

Over HTEC:

HTEC is een wereldwijd bedrijf voor digitale ontwikkeling, productontwikkeling en technologie-engineering dat de technologische evolutie van ‘s werelds meest invloedrijke organisaties stimuleert – van baanbrekende startups tot Fortune 500-bedrijven. Met meer dan 2.000 experts verspreid over Noord-Amerika en Europa is HTEC een ideale technologiepartner voor zijn klanten en het ultieme groeiplatform voor zijn medewerkers.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

HTEC mediabetrekkingen : media@htecgroup.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr