01:51 uur 09-05-2024

Uitmuntendheid mogelijk maken met AI: HTEC investeert in een 100% AI-vaardig personeelsbestand

SAN MATEO, Calif.–(BUSINESS WIRE)– HTEC, een internationaal bedrijf actief in digitale consulting, software-engineering en productontwikkeling, heeft een organisatiebreed AI-initiatief gelanceerd. Het initiatief heeft als doel om HTEC’s wereldwijde personeelsbestand uit te rusten met fundamentele en zeer technische capaciteiten op het gebied van kunstmatige intelligentie (AI) en permanente bijscholing in AI.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240508699831/nl/

HTEC announces AI enablement program (Photo: Business Wire)

HTEC announces AI enablement program (Photo: Business Wire)

Het is van cruciaal belang dat elke HTEC-medewerker het vereiste niveau van AI-alfabetisme bereikt. Hierdoor kan de organisatie digitale AI-transformaties voor zijn klanten blijven leiden en tegelijkertijd de productiviteit en effectiviteit van zijn personeel waarborgen.

“We kunnen onze klanten alleen leiden en transformeren, als we onszelf transformeren. Praktijkervaring en voortdurend leren zijn noodzakelijk om het voortouw te blijven trekken op het gebied van AI. Het HTEC AI Enablement-programma zal onze teams naadloos begeleiden naar het nieuwe AI-tijdperk, hen de vaardigheden geven om de taal van de innovaties van morgen vloeiend te spreken en digitale strategie, implementatie en operationele uitmuntendheid opnieuw te definiëren,” aldus Goran Savic, directeur technologie, Tech Excellence bij HTEC.

Het programma biedt AI-basistraining voor administratief en niet-technisch personeel en technische instructie op maat voor technici en ingenieurs.

Darko Todorovic, hoofd techniek bij HTEC, zei: “Het AI-initiatief strekt zich uit over alle organisatorische segmenten en zorgt ervoor dat we de diepte en breedte hebben om leiderschap en begeleiding te bieden aan onze wereldwijde klanten in verschillende sectoren en domeinen. Onze klanten verwachten van ons dat we voorop lopen en wij moeten ervoor zorgen dat ons personeelsbestand klaar is voor het AI-tijdperk.”

Programmastructuur en leertrajecten

Het veelzijdige leerplan bevat informatie van technologiedomeinexperts en geverifieerde interne en externe bronnen. Dit zorgt ervoor dat de technici van HTEC kerncompetenties op het gebied van AI en ML behouden en dat de niet-technische medewerkers van het bedrijf kansen op het gebied van AI in kaart kunnen brengen.

Met dit geslaagde interne project, is HTEC begonnen met het implementeren van vergelijkbare AI-projecten voor geselecteerde klanten.

“Ondernemingen hebben initiatieven om AI mogelijk te maken hard nodig. HTEC is er om onze klanten te ondersteunen met organisatorisch ontwerp in het AI-tijdperk, AI-capaciteiten voor medewerkers, digitale strategie, en productontwikkeling en techniek om hun bedrijf vooruit te helpen,” verklaarde Goran.

Meer informatie over het HTEC AI Enablement-programma hier.

Over HTEC

HTEC stimuleert de technologische evolutie van ‘s werelds meest invloedrijke organisaties – van baanbrekende startups tot Fortune 500-bedrijven. Met meer dan 2.000 experts verspreid over Noord-Amerika en Europa is HTEC een ideale technologiepartner voor zijn klanten en het ultieme groeiplatform voor zijn medewerkers.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediarelaties HTEC, media@htecgroup.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr