19:43 uur 30-05-2024

ExaGrid wint 3 sectorprijzen tijdens Network Computing Awards 2024

ExaGrid voor vijfde jaar op rij uitgeroepen tot ‘Company of the Year’

MARLBOROUGH, Mass.–(BUSINESS WIRE)– ExaGrid®, de enige gelaagde back-upopslagoplossing in de branche met Retention Time-Lock die een niet-netwerkgerichte laag omvat (waardoor een gelaagde luchtkloof ontstaat), vertraagde verwijderingen en onveranderlijkheid voor herstel van ransomware, heeft vandaag aangekondigd dat het bedrijf is geëerd met drie branchespecifieke prijzen, waaronder Company of the Year, Hardware Product of the Year en de Return on Investment Award tijdens de Network Computing Awards-ceremonie, gehouden in Londen op 23 mei 2024.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240530433958/nl/

Photo courtesy of Network Computing.

Photo courtesy of Network Computing.

ExaGrid blijft erkenning krijgen voor zijn gelaagde back-upopslag en heeft tot nu toe in 2024 vier brancheprijzen gewonnen, waaronder:

  • Data Breakthrough Awards – Data Backup Solution of the Year
  • Network Computing Awards – Company of the Year
  • Network Computing Awards – Hardware Product of the Year
  • Network Computing Awards – Return on Investment Award

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Mary Domenichelli

ExaGrid

mdomenichelli@exagrid.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr