21:21 uur 28-05-2024

Arrow Electronics en SiMa.ai sluiten distributieovereenkomst in EMEA

CENTENNIAL, Colo.–(BUSINESS WIRE)– De wereldwijde technologieleverancier Arrow Electronics en SiMa.ai, het softwaregerichte, embedded edge machine learning system-on-chip bedrijf, zijn een strategische samenwerking aangegaan, waardoor Arrow de producten van SiMa.ai in de EMEA-regio kan distribueren.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240528496580/nl/

SiMa.ai’s Machine Learning System-on-Chip MLSoC (Photo: Business Wire)

SiMa.ai’s Machine Learning System-on-Chip MLSoC (Photo: Business Wire)

SiMa.ai levert één platform voor alle edge-AI dat meeschaalt met klanten naarmate hun AI/ML-projecten evolueren, van computervisie, tot transformatoren en multimodale generatieve AI. Het SiMa.ai MLSoC (Machine Learning System on Chip) maakt volledige implementatie van volledige workloads uit de echte wereld mogelijk als een onafhankelijk edge-gebaseerd systeem, met hoge prestaties en energie-efficiëntie.

MLSoC van SiMa.ai werkt naadloos samen met Palette Software om klanten in meerdere branches, zoals industriële productie, detailhandel, ruimtevaart, defensie, landbouw en gezondheidszorg, te ondersteunen met verbeterde rekenmogelijkheden, terwijl de efficiëntie wordt gemaximaliseerd door het leveren van de hoogste prestaties qua frames per seconde per watt (FPS/W) in de edge AI/ML-markt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Thorsten Hecking

thorsten.hecking@arrow.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr