18:14 uur 24-05-2024

SLB OneSubsea krijgt een contract toegewezen voor het 2e stadium van Fase 3 van het Troll-project van Equinor in de Noordzee

Deze toekenning breidt het vorige contract uit met een belangrijke toegevoegde scope op het Troll-veld

HOUSTON–(BUSINESS WIRE)– Regelgevend nieuws:

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240524361026/nl/

SLB OneSubsea is leveraging North Sea compliant, configurable equipment for Equinor’s North Sea Troll project. (Photo: Business Wire)

SLB OneSubsea is leveraging North Sea compliant, configurable equipment for Equinor’s North Sea Troll project. (Photo: Business Wire)

SLB (NYSE: SLB) maakte bekend dat Equinor een omvangrijk contract heeft toegekend aan haar OneSubsea™ joint venture. Deze toekenning heeft een hefboomeffect op een bestaand langetermijncontract voor de uitvoering van het tweede stadium van Fase 3 voor Equinors Troll-project in de Noordzee, buiten de kust van Noorwegen.

Om de levering ter plaatse van de onderzeese tieback aan bestaande infrastructuur te versnellen, zal SLB OneSubsea configureerbare oplossingen toepassen die conform zijn met NCS2017+ voor gestandaardiseerde onderzeese productiesystemen voor toepassing in de NCS (Norwegian Continental Shelf).

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
Moira Duff

Directeur externe communicatie

Tel.: +1 (713) 375-3407

E-mail: media@slb.com

Investeerders
James R McDonald

SVP investeerdersrelaties & sectoraangelegenheden

Joy V. Domingo

Directeur investeerdersrelaties

Tel.: +1 (713) 375-3535

E-mail: investor-relations@slb.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr