08:43 uur 24-05-2024

AVP versterkt haar leiderschapsteam: Warda Shaheen treedt toe tot AVP als General Partner voor het AVP Late Stage Fund in Europa; Pedro Barros wordt partner met verantwoordelijkheid voor investor relations

  • In het kader van de lancering van het Late Stage Fund van EUR 1,5 miljard heeft AVP (AXA Venture Partners) haar leiderschapsteam versterkt door de benoeming van twee nieuwe partners: Warda Shaheen wordt benoemd als General Partner en gaat een prominente rol vervullen met betrekking tot het nieuwe Late Stage Fund in Europa. Pedro Barros gaat als partner toezicht houden op fondsenwerving en investor relations.
  • Warda diende voorheen als directeur bij OMERS Growth Equity, waar ze leiding gaf aan wereldwijde software-investeringen. Ze beschikt over uitgebreide ervaring als investeerder in snelgroeiende late-stage technologiebedrijven, evenals ervaring met openbare markten en een robuuste internationale achtergrond. Warda gaat in Parijs een leidende rol vervullen bij de investeringen van het Late Stage Fund in Europa om verder bij te dragen aan het succes van de nieuwe wereldwijde strategie van AVP. Hierbij bouwt ze voort op haar internationale expertise en kennis van de sector die ze heeft opgedaan bij OMERS en CPP Investments.
  • Pedro treedt in dienst bij AVP vanuit Target Global, waar hij als partner verantwoordelijk was voor fondsenwerving, investor relations en liquiditeitsoplossingen. Met een schat aan ervaring op particuliere markten gaat Pedro vanuit Londen de investor relations-activiteiten van AVP verder versterken.

PARIJS–(BUSINESS WIRE)– In het kader van de lancering van haar Late Stage Fund gaat AVP verder met de versterking van haar leiderschapsteam ter ondersteuning van haar wereldwijde platform.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240502977048/nl/

(Photo: Business Wire)

(Photo: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

AVP – Sébastien Loubry : sebastien@axavp.com / + 33 6 15 31 61 68

Check out our twitter: @NewsNovumpr