13:26 uur 29-06-2023

Elizabeth de Saint-Aignan komt de rangen van AVP versterken als algemene partner belast met het nieuwe AVP Late Growth Fund voor Noord-Amerika

  • Enkele weken na de lancering van het Late Growth Fund van €1,5 miljard, versterkt AVP (AXA Venture Partners) haar managementteam en stelt Elizabeth de Saint-Aignan als algemene partner aan, belast met het Late Growth Fund voor Noord-Amerika.
  • Elizabeth was voordien managing director bij Sun Capital, en brengt meer dan 20 jaar ervaring als private equity-investeerder in opkomende technologiebedrijven met een hoge waarde.
  • Elizabeth zal vanuit New York werken en versterkt er het managementteam in de Verenigde Staten.

PARIJS–(BUSINESS WIRE)– AVP versnelt de ontwikkeling van haar Late Growth-strategie met de benoeming van een nieuwe algemene partner in New York, die belast zal zijn met het Late Growth Fund voor Noord-Amerika.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230629125059/nl/

Elizabeth de Saint Aignan (Photo: AVP)

Elizabeth de Saint Aignan (Photo: AVP)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontactpersoon: Sébastien Loubry – sebastien@axavp.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr