15:22 uur 09-05-2024

Nordic en Sisvel stroomlijnen mobiele IoT SEP-licentieverlening

Efficiënte en transparante toegang tot licenties van eindproducten van meer dan 30 patenteigenaars maakt massale toepassing van mobiele IoT-apparaten mogelijk

LUXEMBURG–(BUSINESS WIRE)– Er werd een nieuw akkoord aangekondigd tussen Nordic Semiconductor en de patentpoolbeheerder Sisvel voor de licentieverlening van SEP’s (standard essential patents) die op LTE-M en NB-IoT mobiele technologie worden gelezen. Dit akkoord creëert een kader voor eenvoudige en transparante toegang tot de LTE-M en NB-IoT radiotechnologiestandaarden voor een grote verscheidenheid aan IoT-toepassingen.

Het initiatief staat specifiek in voor een eenvoudige, efficiënte manier voor makers van IoT-apparaten om licenties te verkrijgen van eindproducten van meer dan 30 patenteigenaars van LTE-M en NB-IoT SEP’s, via Nordic als leverancier van de mobiele module.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor meer informatie over het licensieverleningsinitiatief neemt u contact op met:

Sisvel

press@sisvel.com

Nordic Semiconductor

anne.strand@nordicsemi.no
callie@napierb2b.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr