17:22 uur 12-01-2024

Videopatentovereenkomst tot stand gebracht door aggregators zorgt voor licentie-efficiëntie

LUXEMBURG–(BUSINESS WIRE)– RPX en Sisvel, beide aggregators, vertegenwoordigden een groep van respectievelijk 16 technologiebedrijven en 20 patenteigenaars om een transactie in verband met video-codecs af te ronden. Het akkoord voorziet de deelnemers van een licentie voor patenten in het Video Coding Licensing Platform van Sisvel en resulteerde in belangrijke transactionele efficiënties.

De patenten zijn in handen van onder andere Dolby, General Electric, Philips, NTT Docomo, Orange, SK Telecom en Toshiba. De volledige lijst van licentieverleners vindt u hierna. Ze worden allemaal door Sisvel vertegenwoordigd en nemen deel aan het Video Coding Licensing Platform van het bedrijf.

Dit is een mooi voorbeeld van een commercieel aangestuurde samenwerking,” zegt Nick Dudziak, Hoofd Strategie bij Sisvel.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Sisvel Media

Giulia Dini

Communicatiemanager

Tel.: +34 93 131 5570

giulia.dini@sisvel.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr