08:01 uur 09-05-2024

De slimmere E AWARD 2024: Finalisten presenteren baanbrekende oplossingen voor een 24/7 hernieuwbare energievoorziening

MUNICH & PFORZHEIM, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– De energie-industrie ondergaat een radicale omslag. Hernieuwbare energiebronnen zijn de afgelopen jaren steeds winstgevender geworden als economisch meest haalbare oplossing voor het opwekken van elektriciteit. Aan de hand van de steeds meer geavanceerde technologieën worden hernieuwbare energiebronnen steeds sneller toegepast en in een stroomversnelling gebracht. Visionaire bedrijven dragen bij aan deze ontwikkeling met moderne technologieën, ideeën en concepten. De beste en meest innovatieve ontwikkelingen zijn genomineerd voor The smarter E AWARD 2024. De prijs wordt uitgereikt in vijf categorieën: Photovoltaics, Energy Storage, E-Mobility, Smart Integrated Energy en Outstanding Projects.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240508862574/nl/

The finalists for The smarter E AWARD 2024 have been announced in the five categories. (© Solar Promotion GmbH)

The finalists for The smarter E AWARD 2024 have been announced in the five categories. (© Solar Promotion GmbH)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Roberto Freiberger

ressourcenmangel an der Panke GmbH

Schlesische Straße 26/c4

10997 Berliin

press@thesmartere.de

Peggy Zilay

Solar Promotion GmbH

Postfach 100 170

75101 Pforzheim

zilay@solarpromotion.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr