01:18 uur 08-05-2024

Velden en de zon: agrarische PV, een kans voor de energie- en landbouwsector

MÜNCHEN & PFORZHEIM, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– De doelstellingen van de EU zijn ambitieus: de totale inzet van zonne-energie moet tot 2030 ongeveer 750 gigawatt bedragen. In deze context winnen concepten voor dubbel landgebruik, vooral agrarische PV, aan belang. Op Intersolar Europe, ‘s werelds toonaangevende beurs voor de zonne-energie-industrie, krijgen bezoekers de kans om een gevarieerd aanbod aan technologieën, producten en oplossingen voor agrarische PV te zien en dieper inzicht te krijgen in best practices en de nieuwste ontwikkelingen. Intersolar Europe vindt plaats van 19 t/m 21 juni 2024 als onderdeel van The smarter E Europe, de grootste alliantie van beurzen voor de energie-industrie van het continent, in München.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240507666503/nl/

Latest tracking systems for agricultural PV applications will be presented at the "Intersolar Europe Special Exhibit Agrivoltaics". (© BayWa r.e.)

Latest tracking systems for agricultural PV applications will be presented at the “Intersolar Europe Special Exhibit Agrivoltaics”. (© BayWa r.e.)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Roberto Freiberger

ressourcenmangel an der Panke GmbH

Schlesische Straße 26/c4

10997 Berlijn

press@thesmartere.de

Peggy Zilay

Solar Promotion GmbH

Postfach 100 170

75101 Pforzheim

zilay@solarpromotion.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr