18:40 uur 08-05-2024

Lubrizol demonstreert de micro-encapsulatietechnologie van LIPOFER™ en introduceert nieuwe EU Food-Grade goedkeuring voor Carbopol®-polymeren tijdens Vitafoods Europe 2024

Technologieën bieden innovatieve oplossingen voor maximale baten van ijzer en op de consument gerichte nutraceuticals, waarmee Lubrizol haar inzet aantoont om het welzijn te verbeteren

CLEVELAND–(BUSINESS WIRE)– The Lubrizol Corporation, een gespecialiseerd chemisch bedrijf dat haar wetenschap aanwendt om duurzame oplossingen te leveren voor het bevorderen van de mobiliteit, de verbetering van het welzijn en het versterken van het moderne leven, zal tijdens Vitafoods Europe haar LIPOFER™-microcapsules demonstreren die in ijzer voorzien met uitstekende prestaties. LIPOFER™-microcapsules zijn ontwikkeld aan de hand van een combinatie van baanbrekende technologieën die op optimale wijze in ijzer voorzien, waarbij typische problemen van ijzer worden overwonnen, zoals de slechte smaak, reactiviteit, interactie met andere bestanddelen en verandering van kleur.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240508457095/nl/

LIPOFER is developed to cater to the growing demand for science-based products that meet the sensory needs of consumers. (Photo: Business Wire)

LIPOFER is developed to cater to the growing demand for science-based products that meet the sensory needs of consumers. (Photo: Business Wire)

De technologie verbetert de opname van ijzer met geringe gastrische irritatie en zorgt voor een aangename smaak, die consumenten aanmoedigt om zich aan de aanbevolen dagelijkse dosis te houden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Isabel Gomez

Internationaal marketingmanager, Nutraceuticals

Isabel.gomez@lubrizol.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr