20:19 uur 08-05-2024

Eaton levert innovatief ELocker differentieel systeem aan een toonaangevende fabrikant van elektrische voertuigen

SOUTHFIELD, Mich.–(BUSINESS WIRE)– Eaton, het bedrijf gespecialiseerd in intelligent vermogenbeheer, maakte vandaag bekend dat het door een toonaangevende fabrikant van elektrische voertuigen is geselecteerd om een uniek ELocker® differentieel systeem te leveren voor toepassing op een nieuwe plug-in elektrische hybride (PHEV) SUV. In tegenstelling tot traditionele PHEV’s, die gebruik maken van een elektrische motor en interne verbrandingsmotor om alle aandrijfwielen te bekrachtigen, maakt het nieuwe model gebruik van een elektrische motor om de achterwielen te bekrachtigen en een elektrische motor of een optionel interne verbrandingsmotor (aangeduid als ICE = internal combustion engine) die de voorwielen bekrachtigt.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240508425458/nl/

Eaton has been selected by a top electrified vehicle manufacturer to supply a specialized ELocker® differential system. (Photo: Business Wire)

Eaton has been selected by a top electrified vehicle manufacturer to supply a specialized ELocker® differential system. (Photo: Business Wire)

“De ELocker moest ontworpen worden zodat die compatibel is met vloeistof in een elektrische aandrijving, die lichter is en een lagere viscositeit heeft dan as- en transmissieoliën,” zegt Mark Kramer, business unit director, ePowertrain van Eatons Mobility Group.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Thomas Nellenbach

(216) 333-2876 (gsm)

thomasjnellenbach@eaton.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr