18:10 uur 20-05-2024

Eaton introduceert zekeringen met groter vermogen voor commerciële elektrische voertuigen

SOUTHFIELD, Mich.–(BUSINESS WIRE)– Eaton, het bedrijf gespecialiseerd in intelligent vermogenbeheer, maakte vandaag bekend dat het voortaan een portfolio van zekeringen voor commerciële elektrische voertuigen (EV’s) aanbiedt. De zekeringen van de Eaton Bussmann-reeks kunnen tot 1.400 ampère en tot 900 volt aan en kunnen volgens de specificaties van klanten worden aangepast. Eaton kan het stroomvermogen vergroten, zowel via wijzigingen aan het ontwerp als door meerdere zekeringen parallel te voorzien. De zekeringen zullen te zien zijn op Eatons stand tijdens de grootste technologieshow van geavanceerde commerciële voertuigen, de ACT Expo, die doorgaat van 20 tot 23 mei in Las Vegas, Nevada.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240520577736/nl/

Eaton engineer performs tests on a fuse for electrified commercial vehicles. (Photo: Business Wire)

Eaton engineer performs tests on a fuse for electrified commercial vehicles. (Photo: Business Wire)

“We hebben onze zekeringen aangepast zodat zij de ideale oplossing zijn voor commerciële elektrische voertuigen, die een groter vermogen vereisen dan elektrische passagiersvoertuigen,” zegt Kimberley Wakelin, engineering manager, bescherming EV, Eaton. “Elektrische voertuigen worden door elektrische motoren aangedreven, die cyclisch zijn en in zware omstandigheden moeten presteren. Dit betekent dat de zekeringen dergelijke condities en de trillingen van het voertuig moeten aankunnen. Onze innovatieve zekeringen van de Bussmann-reeks lossen deze uitdaging op, en houden de pas bij harde omstandigheden en sterke trillingsniveaus.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Thomas Nellenbach

(216) 333-2876 (gsm)

thomasjnellenbach@eaton.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr