23:08 uur 07-05-2024

SLB OneSubsea en Subsea7 behaalden een geïntegreerd contract voor OKEA’s Bestla-project in de Noordzee

De toekenning van dit contract zet de trackrecord verder van SLB OneSubsea en Subsea7’s Subsea Integration Alliance

HOUSTON–(BUSINESS WIRE)– Regelgevend nieuws:

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240507415742/nl/

SLB OneSubsea and Subsea7 are providing North Sea compliant equipment for the sustainable field development of OKEA’s Bestla Project (Photo: Business Wire)

SLB OneSubsea and Subsea7 are providing North Sea compliant equipment for the sustainable field development of OKEA’s Bestla Project (Photo: Business Wire)

SLB (NYSE: SLB) kondigde aan dat OKEA een omvangrijk geïntegreerd EPCI-contract (Engineering, Procurement, Construction & Installation contract) heeft toegekend aan haar OneSubsea™ joint venture en Subsea7. In het kader van dit contract zal het partnerschap het Bestla-project (voorheen bekend als Brasse-project) in de Noordzee ontwikkelen, buiten de kust van Noorwegen, specifiek om de onderzeese tieback delivery aan verouderende platformen te versnellen voor de winstgevende en duurzame ontwikkeling van marginale velden.

Het project met twee putten, met een tieback van 13 km naar het Brage-platform, is het recentste dat werd ondertekend onder het kaderakkoord dat met OKEA in 2017 werd ondertekend, en zet het partnerschap van SLB OneSubsea en Subsea7 verder onder haar Subsea Integration Alliance.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media  

Moira Duff

Directeur externe communicatie, SLB

Tel.: +1 (713) 375-3407

E-mail: media@slb.com

Investeerders

James R McDonald

SVP investeerdersrelaties & sectoraangelegenheden, SLB

Joy V. Domingo

Directeur investeerdersrelaties, SLB

Tel.: +1 (713) 375-3535

E-mail: investor-relations@slb.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr