22:54 uur 07-05-2024

Blackstone benoemt Philip Sherrill tot Global Head of Insurance

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Blackstone (NYSE:BX) maakte vandaag de benoeming bekend van Philip Sherrill tot Global Head of Insurance. In zijn nieuwe rol zal Mr. Sherrill zijn aandacht toespitsen op het wereldwijd uitbouwen van het verzekeringenplatform van het bedrijf. Daarbij zal hij nauw samenwerken met Gilles Dellaert, Global Head of Blackstone Credit & Insurance.

Sinds 2020 is het verzekeringenplatform van Blackstone verdrievoudigd qua omvang, en overschreed onlangs de kaap van $200 miljard activa onder beheer. Het platform bevordert de schaal en reikwijdte van het bedrijf om de verzekeringsklanten van Blackstone te dienen, sterkere prestaties op lange termijn aan te sturen en uiteindelijk aan de behoeften van meer verzekeringnemers te voldoen.

Gilles Dellaert, Global Head of Blackstone Credit & Insurance, gaf volgend commentaar: “We zijn tevreden dat wij Phil bij Blackstone als Global Head of Insurance mogen verwelkomen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Felix Lettau

+44 (0) 7587 020 020

Felix.Lettau@Blackstone.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr