11:18 uur 07-05-2024

AYA Bank gaat live met het platform voor digitale betalingen van SmartStream

SINGAPORE & LONDEN–(BUSINESS WIRE)– SmartStream, de provider van financiële TLM® (Transaction Lifecycle Management), maakte vandaag bekend dat haar oplossing TLM Reconciliations Premium Digital Payments Control met succes werd geïmplementeerd bij AYA Bank, de belangrijkste bankinstelling van Myanmar. Deze implementatie betekent een belangrijke stap vooruit in de digitale transformatie van deze bank.

De sector kent een recente stijging in transactievolumes en AYA Bank is zich bewust van de behoefte aan een innovatieve tool die de instroom van betaaltransacties efficiênt kan verwerken. De TLM Reconciliations Premium Digital Payments Control van SmartStream zal diverse taken stroomlijnen, waaronder reconciliaties, afwikkeling, berekening van vergoedingen en het oplossen van disputen. Door het aanwenden van AI-capaciteiten zal de oplossing een snelle integratie van het systeem en een omvattend beheer van de transactielevenscycli van de bank bevorderen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Shamira Alidina, directeur mediarelaties, Dina Communications

Tel.: +44 (0) 7801 590718

E-mail: shamira@dinacomms.com

Nathan Gee, marketingdirecteur, SmartStream

Tel.: +44 (0) 20 7898 0630

E-mail: nathan.gee@smartstream-stp.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr