16:38 uur 23-05-2024

SmartStream scheert hoge toppen in de Reconciliation Systems Capability Report van Celent

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– SmartStream, de leverancier van financiële TLM® (Transaction Lifecycle Management) oplossingen, maakte vandaag twee eervolle vermeldingen bekend in de recente report van Celent – de XCelent Breadth of Functionality-award en de Luminary for Advanced Technology and Breadth of Functionality.

Celent heeft een sectorreport opgesteld, getiteld ‘Reconciliation Systems: Solutions for Capital Markets Firms’ (reconciliatiesystemen: oplossinge n voor kapitaalmarktenbedrijven), waarin een overzicht wordt gegeven van oplossingen van leveranciers die op de markt verkrijgbaar zijn. De report beschrijft het profiel van achttien oplossingen, met een volledig overzicht van hun functionaliteit, klantenbestanden, technologische bekwaamheid, implementatieprocessen, prijsbepalingsstructuren en supportmechanismen.

Dayle Scher, onderzoekshoofd van Celent, verklaart: “Er deed zich een verschuiving voor in de behoefte aan meer gesofisticeerde reconciliatieoplossingen, vooral in het licht van de escalerende investering in complexe effecten. De opkomst van nieuwe technologieën zorgt voor een revolutionaire ommezwaai in het landschap van reconciliaties omdat kapitaalmarktenbedrijven van hun leveranciers van oplossingen verwachten dat zij continu in geavanceerde technologie investeren. Deze vorderingen hebben het potentieel om efficiëntie, nauwkeurigheid en transparantie in het reconciliatieproces te verbeteren, wat leidt tot een beter risicobeheer en meer kostenbesparingen voor financiële instellingen. Als dusdanig wordt de SmartStream reconciliatieoplossing door Celent erkend als uitmuntend wat de breedte van de functionaliteit en geavanceerde technologie betreft.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Shamira Alidina, directeur mediarelaties, Dina Communications

Tel.: +44 (0) 7801 590718

E-mail: shamira@dinacomms.com

Nathan Gee, marketingdirecteur, SmartStream

Tel.: +44 (0) 20 7898 0630

E-mail: nathan.gee@smartstream-stp.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr