17:46 uur 06-05-2024

Eaton ontvangt erkenning van 2024 Automotive News PACEpilot voor haar transmissie met 4 versnellingen voor elektrische voertuigen

SOUTHFIELD, Mich.–(BUSINESS WIRE)– De heavy-duty transmissie met 4 versnellingen voor elektrische voertuigen (EV) van Eaton, het bedrijf gespecialiseerd in intelligent vermogenbeheer, werd vernoemd als een 2024 Automotive News PACEpilot Innovation to Watch tijdens een awardsceremonie op 29 april. Deze erkenning wordt toegekend aan post-pilot, pre-commerciële innovaties in de automobielsector en op gebied van mobiliteit van de toekomst.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240506881298/nl/

Members of Eaton’s heavy-duty 4-speed electrified vehicle (EV) transmission team are, left to right, Scott Adams, Julie Marshaus, Justin Hopkins and Mark Kramer. (Photo: Business Wire)

Members of Eaton’s heavy-duty 4-speed electrified vehicle (EV) transmission team are, left to right, Scott Adams, Julie Marshaus, Justin Hopkins and Mark Kramer. (Photo: Business Wire)

De EV-transmissie van Eaton staat garant voor uitstekende prestaties op gradaties en versnelling voor commerciële elektrische voertuigen, terwijl het ook flexibelere versnellingsratio’s biedt in vergelijking met concurrerende technologieën. De compacte transmissie met vier versnellingen voor heavy-duty toepassingen is ontworpen om systeemefficiëntie te verbeteren, zodat het voertuig verder kan rijden en de batterij langer meegaat.

“We zijn vereerd dat we door de jury van PACEpilot werden uitverkoren om deze prestigieuze award te ontvangen,” aldus Scott Adams, senior vicevoorzitter Global Products van Eatons Mobility Group.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Thomas Nellenbach

(216) 333-2876 (gsm)

thomasjnellenbach@eaton.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr