15:00 uur 06-05-2024

Aera Technology breidt Decision Intelligence “AI Test Drives” uit

Een snelle manier om de voordelen van AI-besluitvorming te ervaren

ORLANDO, Fla.–(BUSINESS WIRE)– Gartner Supply Chain Symposium/Xpo™— Aera Technology, het Decision Intelligence-bedrijf, kondigde vandaag op de Gartner® Supply Chain Symposium/Xpo™ 2024 nieuwe mogelijkheden voor zijn Aera Test Drive aan omdat de vraag steeds groter wordt. Met de Test Drives van het bedrijf kunnen bedrijven snel functies van het Aera Decision Cloud™-platform inzetten en de functionaliteit van Decision Intelligence binnen hun IT- en dataomgeving ervaren. Wereldwijde marktleiders boekten binnen 4-5 weken al resultaten, met een snel bewezen waarde en vlotte interne goedkeuringen voor een brede uitrol.

“Nu Decision Intelligence steeds sneller op de markt wordt ingevoerd, geloven wij dat er directe, laagdrempelige manieren moeten zijn voor bedrijven om aan de slag te gaan met AI-besluitautomatisering en de voordelen te realiseren,” zegt Fred Laluyaux, CEO van Aera Technology. “Met onze Test Drives nemen we opnieuw barrières weg om tot geweldige AI-initiatieven te komen.”

Volgens Gartner® wordt 31% van de supply chain leiders geconfronteerd met uitdagingen bij het in real time uitvoeren van beslissingen. Dit komt omdat analytische inzichten niet voldoende beschrijvend zijn om actie te ondernemen en pilots niet kunnen worden opgeschaald. Ook heeft 34% geen roadmap voor digitale transformatie.*

Aera lost deze uitdaging op door Test Drive-deelnemers toegang te geven tot de belangrijkste functies van Aera Decision Cloud voor een praktische, functionele en klantgerichte kijk op AI-besluitautomatisering. Zonder bestaande systemen en gegevensbronnen te vervangen of te verstoren, kunnen bedrijven snel aan de slag, training krijgen en beginnen met het verbeteren en automatiseren van digitale beslissingen. Test Drive-deelnemers krijgen een vooraf in kaart gebracht Decision Data Model™ van hun geaggregeerde, geharmoniseerde datasets dat inzichtrijke analyses en vooraf gedefinieerde KPI’s oplevert voor inkoop, productie, bestellingen, logistiek en verkoop. Dit biedt direct inzicht in de gezondheid van hun toeleveringsketen. Zij kunnen dan de hoofdoorzaken analyseren, problemen achterhalen en de digitale besluitvorming aansturen. Elk bedrijf krijgt een op waarde gebaseerd stappenplan voor Decision Intelligence, dat in samenwerking met de deelnemers en hun leiderschapsteams is opgesteld.

Ook hebben ze toegang tot een reeks Aera Skills™. Dit zijn op het platform beschikbare besluitvormingsmogelijkheden die zijn ontworpen om een reeks bedrijfsproblemen te begrijpen, adviezen te geven, ernaar te handelen en ervan te leren. Hierdoor kunnen zij beter en snellen besluiten nemen op het gebied van masterdata, dynamische veiligheidsvoorraden en voorraadbalancering. Ook zullen er nieuwe opties worden toegevoegd, waaronder orderverwerking, logistieke evenementen en CO2-emissiebeheer.

Deelnemers kunnen verder de voordelen ervaren van Aera’s platform dat nu is uitgebreid met generatieve AI. Dit gaat een stap verder in de ervaring op het gebied van beslissingsautomatisering met een echte conversatie-interface die zeer gedetailleerde, nauwkeurige en contextueel betekenisvolle adviezen genereert voor open vragen, een directe en effectieve oplossing biedt voor problemen in complexe gebruikssituaties en nog veel meer.

Zakelijke gebruikers, IT-teams en leidinggevenden kunnen van de Test Drives profiteren:

  • Zakelijke gebruikers:

    • Praktijkervaring opdoen met het gebruik van AI-technologieën om beslissingen te verbeteren en te versnellen
    • Verbonden, geharmoniseerde gegevens en inzichten verkrijgen in de specifieke bedrijfscontext van een bedrijf
    • Toegang tot realtime informatie, met gegevensgestuurde analyse, vooraf gedefinieerde KPI’s en aanbevelingen voor beslissingen
    • Het potentieel van Aera Decision Cloud en Aera Skills benutten om de bedrijfsproblemen te begrijpen, adviezen te genereren, beslissingen uit te voeren en van de beslissingsresultaten te leren
  • Informatietechnologie

    • De commerciële en technische vereisten begrijpen voor het inzetten van AI-besluitautomatisering
    • Valideren of het bedrijf klaar en in staat is om Decision Intelligence te gebruiken
    • De brede perspectieven van Aera Data Workbench ™ ervaren om bedrijfsdata op schaal in te voeren en te harmoniseren
  • Leiderschap:

    • De efficiëntie, service en bedrijfsresultaten uit de eerste hand bekijken en prestatiestrategieën aansturen
    • Begrijpen hoe Decision Intelligence het beste kan worden toegepast om specifieke KPI’s te overtreffen, sneller op te schalen en de waarde te maximaliseren
    • De mogelijkheden voor tijd-tot-waarde en waarde in de nabije toekomst bekijken aan de hand van een Aera Skills routekaart en een Aera Technology partnerschap

Om een demo van de Test Drive-mogelijkheden van Aera Technology te zien tijdens de Gartner Supply Chain Symposium/Xpo, Orlando, kunt u langskomen bij de stand van Aera Technology #800, of plan een demo hier.

Ga voor meer informatie over het Test Drive-programma van Aera Technology naar www.aeratechnology.com/test-drive.

Over de Gartner Supply Chain Symposium/Xpo

CSCO’s en supply chain-leiders worden voortdurend geconfronteerd met steeds complexere uitdagingen. Van hen wordt verwacht dat ze beter presteren en meer leveren dan ze aankunnen. Top supply chain-organisaties navigeren door de turbulentie om hedendaagse problemen op te lossen en zich te positioneren voor langetermijnsuccessen. De Gartner Supply Chain Symposium/Xpo™ 2024 conferentie biedt pragmatisch advies en toekomstgerichte inzichten voor supply chains om nu en in de toekomst te presteren. Kom naar onze Exhibit Showcase waar u met meer dan 3.000 collega’s kunt netwerken en nieuwe technologieën bekijken.

*GARTNER “The Future of Supply Chain for Consumer Packaged Goods Manufacturers – 2023 Report,” Claudia Clemens, Gerhard Grimm, Debrup Jana, 10 maart 2023

GARTNER en SUPPLY CHAIN SYMPOSIUM/XPO zijn gedeponeerde handelsmerken en dienstmerken van Gartner, Inc. en/of haar dochterondernemingen in de VS en internationaal en worden hier met toestemming gebruikt. Alle rechten voorbehouden.

Over Aera Technology

Aera Technology, het Decision Intelligence-bedrijf, stelt wereldwijde ondernemingen in staat om slimmere en snellere beslissingen te nemen. Aera Decision Cloud™, zijn AI-platform voor besluitautomatisering, integreert naadloos met bestaande systemen en gegevensbronnen om de besluitvorming te automatiseren en uit te breiden met een hogere precisie en snelheid. Aera is de betrouwbare keuze van marktleiders in consumentenproducten, biowetenschappen, chemie en industrie, technologie en meer. Door samen te werken met Aera bouwen ondernemingen aan duurzamere, intelligentere en efficiëntere organisaties. Meer informatie op www.aeratechnology.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Zoe Kine, Aera Technology

Tel: +1 415.497.5285

E-mail: Zoe.Kine@AeraTechnology.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr